Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Amateurconvenant FCG & speciaal shirt

13 oktober 12:45  Afgelopen maand was namens GVAV-Rapiditas Franz Thon te gast bij FC Groningen. Onder grote belangstelling van amateurclubs uit de regio nam hij het eerst exemplaar van het amateurconvenant 2021-2022 in ontvangst. Daarnaast ontving hij een uniek cadeau in ontvangst : FC Groningen shirt met nummer 100 en GVAV-Rapiditas op de achterzijde.

85x gelezen

UITNODIGING: Algemene Ledenvergadering

7 oktober 18:30  Het bestuur van GVAV-Rapiditas nodigt haar leden uit om deel te nemen aan de ledenvergadering op maandag 25 oktober 2021.meer »

151x gelezen

Kaart- en sjoelavond september

3 oktober 17:15  Een geweldige stap in de goede richting. De groep was nog lang niet volledig, maar het enthousiasme was groot. Helaas moeten we Willem E. voorgoed missen. Hij was er altijd. De zieke leden wensen we van harte beterschap.meer »

52x gelezen

Hey Hallo

29 september 22:45  Hey Hallo, Mijn naam is Bryan Huizinga, en ik ben 23 jaar oud. Momenteel ben ik werkzaam voor de Fiscus. Naast mijn baan daar ben ik in mijn vrije tijd Scheidsrechter voor de KNVB, iets wat ik met alle plezier doe! Ook ben ik momenteel samen met Sander Buisman scheidsrechters coördinator bij onze mooie club, iets wat wij beiden met plezier doen! meer »

266x gelezen

Samen Balen, Samen Genieten, Samen Voetbal Beleven!

17 september 14:45  Zo het nieuwe seizoen is weer volop van start. Na een jaartje van niet tot beperkt voetbal ziet de start van dit seizoen er veelbelovend uit en hopen we als redactie van GVAV dat de spelers, teams en hun supporters een mooi sportief seizoen tegemoet gaan. meer »

347x gelezen

Kantine vanaf 10/9 weer geopend!

9 september 14:00  Na een lange periode van sluiting gaat vanaf 10 september de kantine weer open. En dat is goed nieuws, want de kantine is naast dat het een verkooppunt is voor kleine versnaperingen tijdens de wachtmomenten rondom wedstrijden en trainingen vooral ook een ontmoetingsplek voor spelers, begeleiders en ouders. En niet te vergeten is het een fijne schuilplaats als je kind lekker aan het voetballen is en jij lekker warm wilt schuilen. meer »

411x gelezen

Kledingshop is weer open, maar....

5 september 12:45  Vanaf dinsdag 7 september gaat de kledingshop tussen 18.00 en 20.00 uur weer open. Echter worden wij ook getroffen door problemen in de leveringen en zal de voorraad beperkt zijn.meer »

296x gelezen

ZOEKACTIE | FC Groningen voetbalschool

27 augustus 18:45   🕵️‍♂️🔎 Volgende week starten we met de FC Groningen Voetbalscholen. Als aftrap hiervan hebben we rondom iedere Voetbalschoollocatie een vijftal Arjen Robben ballen verstopt.meer »

292x gelezen

FC Groningen voetbalschool i.s.m. GVAV-Rapiditas

12 augustus 15:15  GVAV-Rapiditas en FC Groningen werken het komende seizoen samen met op de zondagmorgen een voetbalschool op sportpark Kardinge. De school is voor alle voetballende jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar. Het programma van de FC Groningen Voetbalschool is in lijn met het voetbalprogramma van ‘Trainen als een Prof’ en de leerlijnen die centraal staan binnen de Opleiding van de club. meer »

705x gelezen

EXTRA OPROEP: Inleveren teamtassen en pakken

12 augustus 8:45  Nog niet alle teamtassen en selectiekleding is vorig seizoen ingeleverd. Er ontbreekt nog teveel om al kleding te kunnen gaan uitdelen voor het komende seizoen. Daarom ben ik op dinsdag 17 augustus en woensdag 18 augustus tussen 18.00 en 19.00 uur aanwezig voor het inleveren van de kleding.meer »

262x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!