Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Samenwerking GVAV en WIJ Groningen

Gisteren, 10 mei 14:45  Via deze weg willen wij jullie op de hoogte brengen van de samenwerking tussen WIJ Groningen en GVAV Rapiditas in het project Wij Verenigen. meer »

45x gelezen

GVAV-Rapiditas start Onder 23 met trainer Etienne Spalburg

3 mei 0:00  De jeugdopleiding van GVAV is van een hoog niveau en brengt veel voetbalplezier en talenten voort. Dat GVAV veel talenten voort brengt is bijvoorbeeld te zien aan de vele spelers die zijn gecontracteerd door betaald voetbal organisaties (BVO) zoals FC Groningen en Heerenveen maar ook enkelingen bij bijvoorbeeld FC Emmen, PEC Zwolle, Ajax, Barcelona en PSV. Naast dat spelers, vaak op jonge leeftijd, worden vastgelegd door BVO’s worden spelers opgeleid voor ons eerste elftal. De huidige 1e selectie bestaat voor een groot deel uit spelers die onze hele jeugdopleiding hebben doorlopen.meer »

385x gelezen

Pittige strijd onder 17/19 om de Kardinge bokaal

23 april 22:15  Na heel wat onderlinge oefenpotjes wordt er nu 'serieus' gespeeld om de Kardingbokaal tussen DIO, Gvav en Oosterparkers JO 17/19 teams. Een fantastisch sportief idee en een mooie gezamenlijke afsluiting van een bijzonder raar voetbalseizoen.meer »

204x gelezen

Slotdag interne jo13/15 competitie

18 april 20:30  Afgelopen zaterdag zag de 8ste en laatste ronde van een prachtig intern toernooi tussen GVAV jo13-3 en jo13-4, Oosterparkers jo13-1, de dames van mo15-1 en de heren van GVAV jo15-3. Ruim 75 spelers en speelsters konden ondanks de nog immer heersende pandemie (de laatste officiële wedstrijd was vorige week precies een half jaar geleden…) toch ‘gewoon’ elke week een spannende wedstrijd spelen: helaas zonder publiek, maar wel elke week op echte velden, met scheidsrechters en in een heuse competitie!meer »

189x gelezen

Vacature selectietrainer JO17-1

16 april 0:45  De jeugdopleiding van GVAV-Rapiditas is al jaren een begrip in Noord-Nederland. Onze selectieteams in de bovenbouw spelen allemaal op divisie-niveau en in de onderbouw hebben we een continue doorstroom naar diverse BVO. Momenteel zijn er 6 ex-jeugdspelers actief in het betaalde voetbal. Ter versterking van onze jeugdopleiding zijn we voor het seizoen 2021/2022 op zoek naar een selectietrainer voor JO17-1. Het selectieteam van JO17 komt uit in de 5e divisie.meer »

370x gelezen

Bedrukken kleding in shop

4 maart 12:00  Kledingshop GVAV verzorgt nu zelf het bedrukken van kleding meer »

289x gelezen

Vacature Selectietrainer Bovenbouw

9 februari 10:45  De jeugdopleiding van GVAV-Rapiditas is al jaren een begrip in Noord-Nederland. Onze selectieteams in de bovenbouw spelen allemaal op divisie-niveau en in de onderbouw hebben we een continue doorstroom naar diverse BVO's. Momenteel zijn er 6 ex-jeugdspelers actief in het betaalde voetbal. Ter versterking van onze jeugdopleiding zijn we voor het seizoen 2021/2022 op zoek naar een selectietrainer voor onze bovenbouw. De selectie bovenbouw bestaat volgende seizoen uit onder 15-1, onder 17-1 en onder 19-1. Tevens oriënteren wij ons op een nieuw te vormen onder 16-1.meer »

592x gelezen

Bas Veldman verlengt bij GVAV

9 februari 9:00  We zijn erg blij te kunnen melden dat onze eerste selectie ook het volgend seizoen onder leiding staat van Bas Veldman. Hiermee bouwen we verder aan de goede lijn die is ingezet waarbij we een selectie hebben met nagenoeg allemaal spelers uit onze eigen GVAV jeugdopleiding. Dit is goed terug te zien in de ontwikkeling van de speelwijze in de afgelopen twee seizoenen. We zijn als bestuur ook trots op de ontwikkeling van individuele spelers, veelal afkomstig uit de eigen jeugdopleiding. We willen deze goede doorstroom vanuit de jeugd naar de eerste selectie in de toekomst behouden.meer »

883x gelezen

Kledingshop open voor afhalen

7 februari 16:15  Vanaf dinsdag 16 februari is de kledingshop weer open voor het afhalen van kleding. De kledingshop is elke dinsdag tussen 18.00 en 20.00 uur geopend. meer »

233x gelezen

100 jaar GVAV, jubileum in corona crisis

26 januari 0:00  Op 26 januari 1921 ontstond GVAV Rapiditas uit het samengaan van de voetbalvereniging GVAV en de atletiekclub Rapiditas. GVAV werd opgericht op 15 december 1915 onder de naam Unitas, maar na toetreding tot de bond moest deze naam gewijzigd worden. meer »

561x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!