2 - 0

ZNC JO10-1G

Onder 10, JO10-2, 1e klasse 05

23 september 2017 9:45

Na de mega overwinningen in de bekerwedstrijden moesten de jongens nu echt aan de bak. De tegenstander uit Winschoten had ook alle beker wedstrijden gewonnen en voor beide teams was het spannend. Bij gebrek aan een scheidsrechter nam Peter deze taak goed op zich en er werd sportief en met veel enthousiasme gevoetbald door beide teams.

Op de goal stond dit keer Max en hij heeft alle ballen tegengehouden. De verdedigers Ravi en Jari wisten veel ballen te onderscheppen en dan weer heel knap de aanval op te bouwen.

GVAV bleek al snel sterker en sneller en na een paar mooie schoten op doel van o.a. Owen, Thijs en Xavi, was het Abraham die er 2x goed bijzat toen de keeper de bal losliet. Voor de pauze stond het 2-0!

Bij de limonade geeft coach Brian het team een compliment voor de mooie snelle aanvallen. Een tip voor de tweede helft was niet te lang alleen doorgaan met de bal, dus eerder iemand zoeken die vrij staat. En direct beginnen met verdedigen als de tegenstander de bal heeft afpakt, anders staat de verdediging er alleen voor.

Met deze tips werd de tweede helft gestart met Owen op de goal. Ook hij wist alle ballen te stoppen. Waarschijnlijk had de tegenstander ook tips gehad, want we kwamen niet meer tot scoren. Wel veel goede onderschepping op middenveld door Rahul en Ibrahim, maar het scoren lukte niet. Doordat GVAV sterker was gingen alle jongens mee in de aanval, waardoor de tegenstander zo nu en dan gevaarlijk uitbrak. Maar gelukkig kwamen daar geen doelpunten uit voort en het 2-0.