0 - 13

GVAV-Rapiditas JO10-2

Onder 10, JO10-2, 1e klasse 05

30 september 2017 9:45

Zaterdag 30 september 2017 stond de tweede competitiewedstrijd tegen VV Winsum 10-1 op het programma. Eerder hadden we in de beker gespeeld tegen Winsum 10-2. Deze wedstrijd hadden we afgetekend gewonnen met 1-14. We waren allemaal benieuwd hoe het  “eerste” van Winsum zou gaan spelen.

De warming-up van onze jongens voorspelde niet veel goeds. Vooral bij het inschieten op Thijs, de eerste helft keeper, kwam dit naar voren: veel ballen werden huize hoog overgeschoten. Ook de eerste 5 minuten van de wedstrijd waren niet al te best. Maar ineens ging het lopen. Er werd goed overgespeeld door iedereen en de achterhoede, bestaande uit Jari en Ravi, stond als een huis. Winsum kwam er niet meer aan te pas.

Ook zagen de toeschouwers en de geblesseerde Xavi vloeiende combinaties tussen Abraham-Owen- Rahul-Max-Ibrahim. Dit leidde tot welgeteld acht doelpunten in de eerste helft, waarvan Max en Owen ieder een hattrick hadden gescoord!
Max scoorde met een mooi doelpunt van wel 20 meter afstand over de keeper. Verder hadden nog Abraham en Ravi gescoord, waarbij Abraham met een schitterende lob over de keeper scoorde.

De tweede helft liet hetzelfde speelbeeld zien als de laatste 20 minuten van de eerste helft. Er werd goed overgespeeld door iedereen en ook Rahul, de tweede helft keeper, hield de nul. De doelpunten waren dit keer voor Ibrahim, Thijs, Owen tweemaal en nog een keer Max. De eindstand was 0-13.

Het mooie was dat er in deze wedstrijd, toch zeldzaam te noemen op dit niveau, ook twee kopballen waren te bewonderen die een doelpunt opleverde. Ga zo door jongens!