3 - 8

GVAV-Rapiditas MO17-1

1e klasse 09

7 april 2018 11:00

Zaterdag 7 april 2018 - Eindelijk ons 2e wedstrijd kunnen spelen na 4 geannuleerde wedstrijden. Vandaag uit naar Roden. Altijd een lastige tegenstander om tegen te spelen... De eerste minuten waren voor de meiden van Roden, al snel stonden zij voor met 1-0... Knullig verdedigen en onze keepster iets te ver voor haar doel... Even de puntjes op de spreekwoordelijke I zetten!

Gelukkig herpakten wij ons en stonden binnen 5 minuten met 1-2 voor...! Doelpunten van Priscilla (MO15-1) en Suzanna (haar 1e doelpunt voor GVAV!!!) Wij namen het het heft in handen en gingen met eindelijk voetballen. Hier en daar was het wel wat slordig en rommelig maar de doelpunten gingen erin. 1-3 Lianne, 1-4 Priscilla, 1-5 Lianne en de 1-6 eigen doelpunt tegenstander. Wat een weelde, met 1-6 voorstaan in de 1e helft, TOP!

Rust..., complimenten en een verfrissend drankje voor de meiden. Even de meiden weer op hun opdrachten wijzen, gingen wij de 2e helft in... Zoals wel vaker zakten wij te veel terug en lieten wij de tegenstander tegen onze wil het spel maken. Dat resulteerde in de 2-6. Komt op meiden, koppies erbij! Halverwege de 2e helft gelukkig onze goal, alweer Priscilla (klasse), 2-7! Helaas moesten door het ietwat zwakke uitverdedigen de 3-7 incasseren. Ver in de 2e helft toch nog de beloning voor Susan, 3-8 (mooi verjaardagscadeautje voor Frank, 50 jaar!!!)

Een goede teamprestatie met 2 goede speelsters van MO15-1 erbij! Dank jullie wel Marlien en Priscilla! En natuurlijk zeer trots op "mijn" meiden!!! Dank Iris dat je je eigen team bent komen aanmoedigen! 2 wedstrijden, 6 punten!