Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Een wedstrijd met twee gezichten.

vv Winsum JO10-2

7 - 5

GVAV-Rapiditas JO10-2JM

Alessio Usai (intikker)
Iker Velame (scrimmage)
Samuel Bijlsma (schot)
Iker Velame (schot)
Alessio Usai (solo)

Competitie

2e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 03

Datum

2 oktober 2021 8:45

Scheidsrechter

S. Smit

Accommodatie

Sportpark Winsum-West
Schilligeham 1 A
9951TN
WINSUM GN
tel. 0595-441784

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Winsum op het programma , om 08.50 vertrokken we met zes spelers richting Winsum. Helaas geen wissels of vaste keeper, maar genoeg om aan de wedstrijd te starten.

Na de warming up , startte de jongens aan de wedstrijd. Er leek vrij weinig energie uit de jongens te stralen , Winsum gaf wel de energie die nodig is om aan de wedstrijd te beginnen. En stond dan ook met rust met 5-1 voor. Teleurgesteld gingen de jongens van het veld , ook wat tranen vloeiden. Zijn we nou zo slecht? Nee tuurlijk niet! Je kan altijd een wedstrijd verliezen, dat hoort bij het spel. Maar als je geen energie levert met elkaar, word het nog zwaarder en word je dik ingemaakt.  Na een lekkere beker ranja en een peptalk, gingen de jongens het anders doen met elkaar.

Met een lach en vol energie gingen de jongens de 2e helft aan. Met tomeloze inzet en strijd werd er geknokt voor elke bal. De 5-2 werd al vroeg gemaakt , en daarna ook de 5-3 zal het dan nog gebeuren? Toen vloog de 6-3 erin helaas ,maar er werd door geknokt met Ismail en Malik van achteruit , en Iker , Alessio en Samuel voorin ,Jawad stond al een huis op de goal. De 6-4 werd verdienstelijk gemaakt, maar daarna de 7-4 weer. Het gat bleek iets te groot dat voor rust was geslagen, maar de 7-5 werd nog wel gemaakt, en de 7-6 hing nog in de lucht, maar helaas had Gvav ook pech deze ochtend en gaf Winsum ook alles. Na het fluitsignaal stortte de jongens ter aarde, met een traan , werden er nog penals genomen.  De jongens mogen trots opzich zelf zijn , hoe er de 2e helft met elkaar werd gestreden. Bij voetbal hoort nu eenmaal ook verliezen, maar plezier en inzet blijkt het belangrijkste. Al met al een leerzame ochtend! Iker en Alessio mochten vandaag 2x scoren , en Samuel schoot er ook weer 1 binnen.

Volgende week gaan we uit naar Siddeburen en daarna nog een thuiswedstrijd tegen Lewenborg en dan lekker vakantie. Hopelijk dan weer met onze keeper Nariman , en vandaag zieke Alvin. Hopelijk zullen Adrian en Aurelius ook weer op zaterdag aan sluiten, want jullie zijn ook onderdeel van het team.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!