Een verbazingwekkende uitslag van het 5de dat zich hiermee revancheert voor de deceptie van verleden week. Hoe kon dit gebeuren en hoe het is gegaan?

Bieskemaar 9
9735AE
GRONINGEN
tel. 050-5410415

Met een gedegen opstelling met Sven op het middelveld en Rick als voorstopper werd er gestart en zo wilden we het middenveld goed volhouden. Dit lukte vrij goed en toch wist GRC als eerste te scoren toen er matig werd uitverdedigd over links en GRC goed over rechts kon doorkomen. In de kluts kregen ze de bal mee en de spits schoot de bal kansloos voor de keeper binnen. 0-1, en dat al binnen 10 minuten. Gezien de stand zou het weer zo’n dag worden? Gelukkig niet want GVAV bleef gecontroleerd voetballen en het was Anna met een afstandsschot dat via de onderkant van de lat in de goal verdween 1-1. GVAV ging door met hetzelfde spel en opnieuw was het Anna die scoorde na een flipperkast in het strafschop gebied van GRC, 2-1. GVAV gaf niets meer weg en in een snelle counter met een pracht pass van Lars op de snelle Jesse die loeihard met links in de kruising rechts  van de keeper scoorde. Vervolgens miste Lesley nog een strafschop maar Lars maakte er voor de rust nog 4-1 van. Wat een weelde en vol ongeloof gingen we rusten. Van belang was om het middenveld goed te blijven bezetten. Na de rust een GRC wat even aandrong maar ze kregen geen uitgespeelde kansen. GVAV wel en eerst was daar weer Lars met 5-1. Later werd het zelfs 6-1 en het kon niet op. Vervolgens opnieuw Anna uit de een strafschop 7-1, Sven later met een mooi schot buitenkant rechts door het midden in een verlaten doel 8-1. En Lars op het einde nog een makkelijk balletje 9-1. GRC kreeg een kans en met hulp van ben de keeper via de lat uit de goal. Compliment aan de scheids omdat hij rustig bleef bij het vele commentaar van de GRC bank en sommige spelers op het veld.

Man off the match was Anna met een mooie hattrick.

Het is duidelijk dat het bij het 5de nooit saai is. Volg ons via de site van GVAV