Blauwborgje 22
9747AC
GRONINGEN
tel. 06-25098913

Een slechte dag, een slechte scheidsrechter en een slechte wedstrijd. Het eerste kwartier kwamen we nog ongeschonden door en hadden nog 2 kansen om de score te openen. Helaas gebeurde dat niet en toen de scheidsrechter na een overtreding van Forward liet doorspelen en daar het eerste doelpunt uitkwam waren de rapen gaar. Veel terecht commentaar en Forward kon steeds beter combineren. Het gezeikgehalte bleef hoog door discutabele beslissingen van de scheidsrechter. Snel viel de 2- 0 en daarna liepen we achter de feiten aan omdat Forward erg snel was in de voorhoede en af en toe werden we overlopen/ Ze scoorde er regelmatig op los en de keeper kon geen goed werk verrichten. Zo was de ruststand 6-0 en baalden we als een stekker. Geen thee in de rust maar wel een soort sap. Ook dat viel tegen. De tweede helft was het gevaar dat we overlopen zouden worden maar door enkele omzettingen ging het beter. Forward kreeg af en toe een kans maar de keeper kon nu wel redding brengen. Ook kreeg GVAV nog een aantal kansen maar het mocht niet lukken. Slechts een goal moest  GVAV nog toestaan en daarmee werd het een zevenklapper 7-0. Afgedroogd tegen een goed spelend Forward.