Bieskemaar 9
9735AE
GRONINGEN
tel. 050-5410415

Een ware topper omdat de leider van de competitie op bezoek kwam en het voor GVAV belangrijk was om in deze wedstrijd punten te halen om mee te doen voor de 3-4de plek. GVAV had een mooie reeks achter de rug en de eerdere nederlaag tegen Helpman had de reeks van overwinningen doorbroken. Al snel was duidelijk dat het een sterke tegenstander was en het team moest alle zeilen bijzetten om deze gasten van de goal te houden. Dat lukte door hard werken en het middenveld vol te houden en attent te verdedigen. Ze kregen in de eerste helft toch 3 kansen wat een goal voor Forward opgeleverde. GVAV kon daar slechts een spaarzame kans tegenover stellen en het was dus vooral tegenhouden. In de tweede helft hetzelfde beeld en we konden het toch een tijd volhouden. Maar een blunder van keeper Ben leidde tot 0--2 en daarna nog een eigen goal 0--3. Heel ongelukkig maar het was wachten op een tegengoal. Vervolgens nog 2 knappe aanvallen van Forward wat er 0--5 van maakt en een strafschop tegen wat 0--6 werd. In de spaarzame aanvallen van GVAV goed doorzetten van Wouter waarna Jesse de bal op de doellijn via de onderkant lat in de goal joeg 1--6. Meer zat er niet in en GVAV werd goed op zijn plek gezet. Een paar ongelukkige goals tegen maar dit was wel de best voetballende tegenstander in deze competitie.