Rijksstraatweg 14
9752AD
HAREN GN
tel. 050-5344950

Na 2 trainingen dit jaar en in de winterstop een inhaalprogramma voor het 5de. Vandaag en volgende week dus 2 wedstrijden en de vraag is hoe kwamen we uit de winterstop. We troffen het dat de tegenstander niet een topper was en zo konden we er goed inkomen. Binnen 15 minuten werden er al 5 kansen genoteerd maar helaas niet gescoord. Het duurde even maar daar was de 0—1 van Lesley. Een assist van Ben uit een uittrap werd door Lesley meegenomen en van grote afstand geniaal over de keeper heen. Dit smaakte naar meer maar uit een aanval van Be Quick werd er teveel ruimte gegeven in het midden en de middenvelder scoorde met een fraai schot de 1—1. Dit was niet past en toch goed de dekking op het middenveld houden was de les. Na een tijdje ging Fabrice als een slangenmens door de verdediging heen en de 1—2 was daar. GVAV drukte door en door een kopbal van Gharry werd het uit een voorzet van Lesley 1—3. Dit gaf wat meer ruimte en zo konden we de rust in. De 2de helft met een aantal wissels en een gelijk opgaande wedstrijd met kleine kansjes over en weer. Rogier voerde een viervoudige wissel door en er kwam meer snelheid in de ploeg. Uit een geniale pass van Rick( op wie eigenlijk?) pikte Dario de bal op en bekwaam 1—4. Vervolgens nog een keer Dario uit een assist van Sven 1—5. We waren nog niet klaar want Lesley vervolgens 1—6. Daarna nog een pass van John op een loopactie van Sven en via Dario kon Gert Jan uiterst beheerst de bal in het lege doel schuiven.

Een mooi begin van dit nieuwe jaar, volgende week naar Kloosterburen. Volg ons op facebook en twitter en de site van GVAV. En op de score app van het 5de.