Bieskemaar 9
9735AE
GRONINGEN
tel. 050-5410415

Het 5de heeft er geen gras over laten groeien en weer een overwinning in de pocket. Op het hoofdveld met gras werd een goede wedstrijd gespeeld die zich kenmerkte door geduld, goed voetbal, niets weggegeven en ook de 1e helft met de gemiste kansen. Man, man wat werd er gemist en wat deed de keeper van Kloosterburen het goed. Zeker 6 100% kansen werden gemist of door de keeper gestopt. Het was om gek van te worden. Dacht er iemand te scoren dan hoog over , te zacht in geschoten of een teen of voet van de keeper. Daarom een teleurstellende 0—0 ruststand wat volstrekt tegen de verhoudingen was. In de thee werd nog eens besproken dat de bal echt over de doellijn moest en dat de keeper niet 90 minuten van elastiek kan zijn. Daarom in de 2de helft weer het zelfde beeld en weer op zoek naar kansen. Die kwamen er het was Fabrice die met een afstandsschot over de grond via de paal rechts van de keeper scoorde. De ban was gebroken en dat smaakte naar meer. Er was nu meer ontspanning in het team en met Garry, Alberto en de vliegende rechtsback Sven werd op de tegenstander gebeukt. De slangenmensen Dario en Fabrice lieten zich gelden en uit een van de aanvallen was ineens Sven de man die doorliep op rechts, kon kijken en de bal scherp voorgaf, zodanig dat Dario niets hoefde te doen omdat een speler van Kloosterburen de bal fraai in eigen doel schoot 2—0. En we gingen door. Wat later een handsbal van Kloosterburen in eigen strafschopgebied en Lesley bood zeer galant, zoals het een echte aanvoerder en heer beaamt, de bal aan Alberto die vervolgens onberispelijk inschoot 3—0. Later weer een aanval en Lesley die onreglementair werd gestopt en weer een strafschop. Ben was al onderweg maar Lesley had daar schijt aan, omdat hij zelf moest scoren en ook die ging er onberispelijk in. De keeper van GVAV had een klusje, een diepe bal er uit halen en dit werd fraai opgelost. Het eindschot was voor Dario die al swingend door de verdediging heen ging en de 5—0 maakte.

Zo zijn we klaar voor Winsum volgende week. Iedereen erbij graag.