Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voorzorgsmaatregelen

COVID19

Net als andere sportverenigingen heeft ook GVAV-Rapiditas te maken met maatregelen waardoor rekening moeten houden met diverse voorzorgsmaatregelen. Hierdoor kan het voorkomen dat bijv. niet alle faciliteiten beschikbaar zijn, zoals bijv. kleedkamers, de kantine etc. Dit kan per (wedstrijd)dag anders zijn, met onderstaand overzicht proberen we zowel eigen teams als gastteams zo goed mogelijk te informeren over eventuele beperkingen of voorzorgsmaatregelen.

Voorzorgsmaatregelen/beperkingen

Mocht een COVID-besmetting gemeld worden bij een medewerker/lid/bezoeker van ons complex, willen we de GGD ondersteunen in het uitvoeren van een snel- en efficient bron- en contactonderzoek, zoals dit inmiddels ook is voorgeschreven door de RIVM. 

Daarom vragen we iedere medewerker/lid/bezoeker van ons complex, die gebruik maakt van onze kantine hun bezoek te registreren met behulp van een online formulier. Op de locatie zelf zijn uiteraard ook mogelijkheden om uw bezoek op papier aan ons te melden.

Uw gegevens worden maximaal 14 dagen bewaard en worden uitsluitend gebruik voor het doen van bron- en contactonderzoek door de GGD.

 

Sinds 29 september 2020 zijn kantine en blokhut tijdelijk gesloten en is het niet meer mogelijk om consumpties aan te schaffen bij één van deze verkooppunten. De kantineruimte is ook niet toegankelijk voor bezoekers. 

In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om voor trainers/leiders en andere vrijwilligers om gebruik te maken van overlegruimtes. De ruimten worden uitsluitend op afspraak opengesteld. Een afspraak hiervoor kan gemaakt worden via Frits Kerkhof (hjo@gvav.nl)

 

De kleedkamervoorziening op ons sportpark mogen momenteel niet gebruikt worden. Spelers moeten dus aangekleed arriveren bij wedstrijden en trainingen.

"Vanaf 29 september 18:00 uur is publiek 3 weken niet meer toegestaan bij sportactiviteiten. Dat geldt zowel voor professionele sportwedstrijden als voor amateurwedstrijden." (bron:  rijksoverheid)

Deze maatregel geldt voor zowel trainingen als wedstrijden.  Dit heeft de volgende praktische consequenties:

  • Kinderen moeten indien mogelijk zelfstandig naar het sportcomplex komen
  • Kinderen moeten indien mogelijk zelfstandig het complex betreden
  • Kinderen die niet zelfstandig het park kunnen betreden mogen begeleidt worden door maximaal ouder/begeleider, de ouder/begeleider dient wel direct weer het sportcomplex te verlaten.
  • Toeschouwers zijn niet welkom bij trainingen en wedstrijden. Uitzondering hierop zijn chauffeurs van de de uitspelende teams, zij worden niet gezien als toeschouwer maar maken onderdeel uit van de noodzakelijke begeleiding van het team.

Omdat van spelers in sommige leeftijdscategorien niet verwacht kan worden dat zij op een veilige manier zelfstandig naar het complex komen mogen spelers tot en met de leeftijdgroep O12 door ouders tot op het complex worden begeleid. De spelers mogen dan tot aan de blokhut van GVAV begeleid worden, de team begeleiding zal vanaf dat punt de spelers meenemen naar het trainingsveld. Na afloop worden alle spelers gezamenlijk onder begeleiding naar de poort van het complex gebracht waar de spelers weer door hun ouders kunnen worden opgehaald.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!