Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwsberichten COVID

FAQ Corona virus en voetbal

15 oktober 10:15  De overheid heeft in de recent genomen maatregelen ruimte gelaten om het sport en bewegen te blijven stimuleren ondanks de moeilijke omstandigheden. meer »

541x gelezen

Co-co's gezocht

1 oktober 1:00  De rijksoverheid heeft deze week, n.a.v. het opleven van het coronavirus, extra maatregelen afgekondigd. Als vereniging zijn we daarom genoodzaakt enkele voorzorgmaatregelen te nemen, een van die maatregelen is het invoeren van corona coördinatoren (co-co's).meer »

535x gelezen

UPDATE 10: Even weer pas op de plaats maken

29 september 9:30  In verband met het opleven van de verspreiding van het COVID19-virus heeft de overheid gisteravond nieuwe landelijke maatregelen afgekondigd. meer »

949x gelezen

Opening kantine(UPDATE3)

14 september 9:30  Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen rondom het de verspreiding van het COVID19-virus in onze veiligheids regio zijn we genoodzaakt om een aantal aanpassingen door te voeren in de openingstijden van onze faciliteiten.meer »

1069x gelezen

UPDATE 9: kleine versoepeling

12 juni 0:30  Zoals we we allemaal kunnen merken versoepelt de overheid stapje voor stapje de Corona maatregelen. Vanaf 11 juni kunnen we weer wat regels versoepelen..meer »

884x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!