FC Groningen voetbalschool i.s.m. GVAV-Rapiditas - GVAV-Rapiditas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

FC Groningen voetbalschool i.s.m. GVAV-Rapiditas

12 augustus 2021 15:15

Frits Kerkhof

GVAV-Rapiditas en FC Groningen werken het komende seizoen samen met op de zondagmorgen een voetbalschool op sportpark Kardinge. De school is voor alle voetballende jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar. Het programma van de FC Groningen Voetbalschool is in lijn met het voetbalprogramma van ‘Trainen als een Prof’ en de leerlijnen die centraal staan binnen de Opleiding van de club.

Voor informatie en opgave klik op onderstaande link:
www.fcgroningen.nl/voetbalschool

FC Groningen is vijftig jaar geleden ontstaan vanuit GVAV-Rapiditas. De voorloper van de Trots van het Noorden viert dit seizoen haar 100-jarig bestaan. GVAV-Rapiditas is nog altijd een club met veel aanzien in het hele land.

Onderlinge band

“Een club met een prachtige historie en die ook vandaag de dag de zaken uitstekend voor elkaar heeft,” zegt Simon Cageling, MVO manager van FC Groningen. “Vanuit GVAV-Rapiditas maken jaarlijks veel voetballers de overstap naar de FC Groningen Opleiding. Het is een mooie club in de stad Groningen en we zijn dan ook heel blij met deze samenwerking. We kunnen op een sportpark met goede faciliteiten onze programma’s aanbieden in de stad Groningen om ook in de stad waar we vandaan komen de kinderen aan te zetten tot meer en beter bewegen.”

Ook vanuit GVAV-Rapiditas is men verheugd dat de banden met FC Groningen mede door het gastheerschap van de FC Groningen Voetbalschool worden aangetrokken. Frits Kerkhof, hoofdjeugdopleiding van GVAV-Rapiditas kijkt uit naar de start van de FC Groningen Voetbalschool op sportpark Kardinge, de thuishaven van GVAV-Rapiditas. “De binding tussen beide clubs is altijd wel aanwezig geweest en het is mooi dat in dit bijzondere jaar voor zowel GVAV-Rapiditas als FC Groningen die banden worden aangehaald. De trainingen van de FC Groningen Voetbalschool betekent dat er ook op zondagochtend weer reuring is op ons sportpark. We kijken er naar uit en hopen van harte dat veel kinderen uit de omgeving meedoen met de programma’s van de FC Groningen Voetbalschool.”

FCG_VoetbalSchool_2.jpg

Bron: Frits Kerkhof
Delen

Lees meer over:
FC Groningen Voetbalschool

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!