Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Technisch Management Voetbal

Het technisch management voetbal (TMV) is een belangrijk orgaan voor de (voetbal)ontwikkeling van spelers in de jeugdopleiding.
TMV heeft de bevoegdheid om besluiten te nemen over de (voetbal)ontwikkeling van spelers, teams en het voetbaltechnisch beleid voor de jeugdopleiding. TMV gaat ook over het functioneren van de trainers van selectiegroepen.
Mocht een besluit van TMV aantoonbaar en feitelijk onjuist zijn dan kan dit worden aangesproken.
Het bestuurslid voetbalzaken treedt in dergelijke situatie op als aanspreekpunt voor en/of als bemiddelaar tussen partijen.
TMV heeft periodiek functionele afstemming met de bestuursleden voetbal- en jeugdzaken en technisch coördinatoren. Daarnaast is er 1x per 4 weken werkoverleg - en 1x per 6 weken beleidsoverleg met alle selectietrainers.

Samenstelling en kenniscompetenties stafcommissie voetbalontwikkeling

De stafcommissie is samengesteld uit functionarissen die een voetbal-/sportachtergrond hebben en in de meeste gevallen ook trainerservaring. Specifieke kennis over pedagogische en didactische vaardigheden is ook geborgd binnen de commissie.

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen stuur dan een mailtje naar tmv@gvav.nl.

FC Groningen voetbalschool i.s.m. GVAV-Rapiditas

12 augustus 15:15  GVAV-Rapiditas en FC Groningen werken het komende seizoen samen met op de zondagmorgen een voetbalschool op sportpark Kardinge. De school is voor alle voetballende jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar. Het programma van de FC Groningen Voetbalschool is in lijn met het voetbalprogramma van ‘Trainen als een Prof’ en de leerlijnen die centraal staan binnen de Opleiding van de club. meer »

705x gelezen

Jeugdtrainers gezocht

9 augustus 13:45  Met meerdere jeugdteams op divisieniveau en veel jeugdspelers die instromen bij BVO’s staat GVAV-Rapiditas nog steeds bekend om de goed verzorgde jeugdopleiding waarin de ontwikkeling van de spelers voorop staat.meer »

1203x gelezen

Leudi Stoepman trainer GVAV JO19-1

27 mei 10:30  Nadat Wichert de Wit aangegeven had dat hij door persoonlijke omstandigheden niet in staat is om komend seizoen GVAV JO19-1 te kunnen trainen, hebben wij vervolgens contact opgenomen met Leudi Stoepman met de vraag of hij openstond om de opengevallen vacature in te vullen.meer »

1620x gelezen

Update teamindelingen

27 mei 10:15  Op zaterdag 30 mei plaatsen we een update voor de teamindelingen op onze website. Een passende leeromgeving voor al onze spelers, is hierin ons uitgangspunt.meer »

1417x gelezen

Klaar voor de volgende stap? Train mee.

15 mei 0:00  Al jaren staat GVAV-Rapiditas in regio bekend om haar jeugdopleiding. Ieder seizoen maken spelers uit de opleiding de overstap naar een Betaald Voetbal Organisatie en ook het 1e elftal bestaat vrijwel volledig uit eigen jeugdspelers. Daarnaast spelen al onze selectieteams op divisie niveau.meer »

960x gelezen

Aanstelling selectietrainers en organisatie structuur TMV(update)

12 mei 15:00  Afgelopen maanden was het op de voetbalvelden stil, maar er is wel gewerkt aan het fundament voor de jeugdopleiding. Naast het aanstellen van selectietrainers voor komend seizoen, is de organisatiestructuur voor het Technisch Management Voetbal (TMV) verder vormgegeven.meer »

1631x gelezen

Frits Kerkhof is de nieuwe HJO bij GVAV

21 april 22:30  We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat we onze jeugdopleiding hebben versterkt met Frits Kerkhof. Frits is onze nieuwe Hoofd Jeugdopleiding (HJO) en zal gaan helpen om de structuur van onze jeugdopleiding stevig neer te gaan zetten en te zorgen dat we met alle beleidsmakers, trainers, begeleiders en staf de GVAV opleiding nog beter gaan maken.meer »

1150x gelezen

Wichert de Wit komend seizoen trainer GVAV JO19-1

24 maart 16:00  Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat we in Wichert de Wit een opvolger voor Leudi Stoepman hebben gevonden als trainer voor GVAV JO19-1 komend seizoen. Wichert (33 jaar) was in zijn voetbal carrière keeper in de jeugd van FC Groningen en later bij Drachtster Boys. Naast het trainen van jeugdteams van vv Gorredijk en JV Oostenburg heeft Wichert gedurende zijn studie Sport en Bewegen zijn UEFA C en UEFA B diploma’s gehaald.meer »

1377x gelezen

Leden-enquête

3 december 12:45  Wij zijn Ricardo Postema en Jesse Schreuder Peters en zitten in het eerste jaars Sportkunde studenten. Wij gaan voor de club een organisatieadvies maken, wat inhoudt dat wij de ontwikkelingen van de club in kaart gaan brengen.meer »

535x gelezen

Indelingsproces 2019-2020

13 mei 0:00  Zoals elk jaar staan de maanden mei en juni in het teken van het indelen van de spelers in nieuwe teams, zoeken en benaderen van trainers en inschrijven van de nieuwe teams bij de KNVB.meer »

1884x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!