BELANGRIJK: Inloggen in Sportlink !!! - GVAV-Rapiditas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

BELANGRIJK: Inloggen in Sportlink !!!

23 augustus 2016 13:15


Op dit moment zijn er vrijwilligers en leiders/trainers van teams die onder een andere naam (vaak die van onze vroegere secretaris Ronald Senechal) als gebruiker geregistreerd staan. Sportlink heeft aangekondigd dat het inloggen door die gebruikers onmogelijk gemaakt gaat worden. Dat is bij ons nog niet gebeurd maar al wel bij andere verenigingen.

Dat is bij ons nog niet gebeurd maar al wel bij andere verenigingen.
Bij alle teams die moeten kunnen inloggen in Sportlink moet daarom telkens een andere persoon genoemd worden. Om die persoon de juiste rechten te kunnen geven, moet die persoon ook als lid van GVAV én als lid van de KNVB geregistreerd staan.
Na alle mutaties van de afgelopen twee jaar willen we nu ook weer bij elk team de juiste persoon hebben staan.
DUS:
• Ben je lid van GVAV, stuur dan een mail naar wedstrijdzaken@gvav.nl als jij degene bent die namens een bepaald team toegang moet hebben tot Sportlink. Vergeet daarbij niet het team te noemen! Ben jij al de juiste persoon, stuur dan even een mail om dat te melden.
• Ben je geen lid van GVAV en ook niet van de KNVB, stuur dan eerst een mail naar ledenadministratie@gvav.nl om kenbaar te maken dat je (gratis) als lid geregistreerd moet worden voor toegang tot Sportlink.
• Ben je geen lid van GVAV maar wel van de KNVB, meld je dan bij ledenadministratie@gvav.nl met je KNVB-relatienummer.
Bij de inlognamen worden op dit moment nog oude aanduidingen als A1, B3 en D6 gehanteerd. Zodra ik weet, wie bij een bepaald team hoort, krijg je een mail waarin de nieuwe inlognaam zal staan.
Bron: Jack Schilder (wedstrijdzaken)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!