Oproep voor leiders JO7 tm JO12 - GVAV-Rapiditas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Oproep voor leiders JO7 tm JO12

23 september 2020 11:30

Pascal Menninga

Om straks weer een goede evenwichtige en uitdagende poule indeling voor alle teams en spelers te krijgen is het van belang dat alle uitslagen van teams goed kunnen worden vastgelegd. Momenteel gaat dat bij veel teams in de JO7 tm JO12 groepen niet goed.

Voor het vastleggen van wedstrijduitslagen moeten teams hun wedstrijdformulieren inleveren via de wedstrijdzakenapp van de knvb. Dit moet gedaan worden door een clublid in de categorie 'senior' of te wel ten minste 19 jaar. dat gekoppeld is aan het team als een Teammanager.

Voorheen kon dat via het voetbal.nl account en het lidmaatschap van spelers van het team, tegenwoordig kan dat niet meer en moet voldaan worden aan bovengenoemde eis. 

Wedstrijdzaken heeft daarom van ieder team (JO7 tm JO12) de naam en gegevens van een ouder/leider nodig die de rol van Teammanager opzich neemt. Indien nodig maken we hiervoor een ouder tijdelijk gratis lid van de vereniging. 

Graag ontvangen we daarom op wedstrijdzaken@gvav.nl de volgende gegevens per team:

- achternaam
- voornamen
- roepnaam
- volledig adres
- geboortedatum
- (als je dat hebt) je relatienummer bij de KNVB
 
Het vastleggen van de wedstrijden is een vereiste van de KNVB en noodzakelijk om te komen tot de nieuwe passende poule indeling van de teams. De KNVB gebruikt namelijk deze uitslagen om de niveaus van de teams en spelers in kaart te brengen om zo tot een evenwichtige poule indeling te komen, dit komt uiteindelijk ten goede aan het spelplezier en de beste leeromgeving van alle spelers.

 

Bron: Wedstrijdzaken
Delen

Lees meer over:
wedstrijdformulier wedstrijdzaken

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!