TLC JO13-1

Onder 13 zaterdag, JO13-2, 1e klasse 09

12 november 2016 11:00

Vandaag moest gvav tegen tlc de koploper van de competitie voetballen
Na een moeizame begin, waarin gvav d2 in de eerste helft niet echt bezig was met voetballen,doordat veel ballen werden gepast zonder te  kijken...het leek net alsof ze opkeken tegen de koploper.Door een slordige verdediging kwam tlc in de eerste helft dan ook op voorsprong  door een kopbal..
In de rust moest er wel even over gepraat worden... Omdat tlc nog geen een wedstrijd had verloren, dacht tlc deze wedstrijd dan ook makelijk  te gaan winnen. Maar door dat Ruben met een andere strategie het veld op ging en d2 goed gehoor aangaf.wisten wij dat hier  punten te halen waren en was het een tegenvaller voor tlc ...doordat in de tweede helft d2 meer druk gaf wisten de tegenstander geen raad met de bal en werd deze zonder pardon ook zomaar weggeschoten.Door dat tlc in de strafschopgebied  een fout maakt kregen wij een penalty mee deze werd door d2 er keurig in gelegt 1-1
Na de 1-1 werd er goed gevoetbald en tevens ook goed verdedigd...tlc zat nog wel te  asen op een penalty maar deze fout werd net buiten de strafschopgebied gemaakt en kreeg tlc geen penalty en was het gevaar voorbij.. Als laatste wil ik zeggen dat d2 gewoon Technisch beter was ....top gespeelt ga zo door