Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kleding

Ieder team krijgt van de vereniging de beschikking over wedstrijdkleding. Bij aanvang- en afsluiting van ieder voetbalseizoen wordt de wedstrijd kleding verstrek en ingenomen via de kledingshop. De kledingshop publiceert via de website het tijdstip waarop het wedstrijdkleding inneemt of verstrekt.

Regels voor het gebruik van de wedstrijdkleding

Aan het gebruik van de wedstrijdkleding zijn de volgende verbonden:

  • de wedstrijdkleding en eventuele trainingspakken blijven te allen tijde eigendom van de vereniging
  • de wedstrijdkleding mag niet één op één aan de spelers uitgedeeld worden
  • de wedstrijdkleding moet centraal gewassen worden
  • de wedstrijdkleding mag niet gebruikt worden als trainingskleding.
  • Beschadigde kleding kan tijdens de openstelling van de kledingshop vervangen worden tegen inlevering van het betreffende kledingstuk.

Reserve shirts

Standaard spelen de teams van GVAV in het blauwe shirts. Het kan echter voorkomen dat de tegenpartij eveneens in blauwe shirts speelt. De thuisspelende vereniging dient dan voor vervangende tenues te zorgen. De leider van teams dient dit ruim voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd te controleren. Wanneer dit het geval is kan het team de beschikking krijgen over (rode) reserveshirts. De rode reserveshirts komen te liggen in het kantoor van de bestuurskamer. Teams/elftallen die rode reserveshirts nodig hebben kunnen deze op zaterdag aanvragen bij het bestuurslid van dienst. Na de wedstrijd worden de shirts direct weer ingeleverd in de commissiekamer en worden deze centraal gewassen.

Doordeweekse wedstrijden

Indien er bij doordeweekse wedstrijden rode reserveshirt nodig zijn dienen deze op de zaterdag voorafgaand aangevraagd en opgehaald te worden en de zaterdag na de wedstrijd gewassen ingeleverd. Doordeweeks worden er geen rode reserveshirts verstrekt door de kledingshop en/of de kantine.

Meer informatie over het gebruik van wedstrijdkleding en reserver shirts is te vinden in de brochure BegeleidingJeugdteam-20152016.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!