Afspraken en roosters

Keepers

Een wedstrijd bestaat uit twee helften, iedere helft kiezen we een ander keeper. Voorafgaande aan de wedstrijd bepalen we welke twee spelers graag willen keepen, spelers die nog geen keeper zijn geweest hebben voorrang. Als niemand keeper wil zijn kiest de leider.

Wastas

Het wassen van de teamtas is een roulerende taak. Iedere speler krijgt een keer de tas mee naar huis om te wassen. De speler die de tas mee krijgt is ook aanvoerder van de dag. Inhoud van de teamtas (graag controleren bij wasbeurt en afwijkingen melden):

• keeperstenue (zwart shirt, zwarte short, zwarte sokken en 1 paar handschoenen)
  • 9x spelerstenue (7x shirtje 2XS, 2x shirtje 1XS, 9 broekjes XS en 9 paar rode sokken)
  • aanvoerdersband

Begeleiding wedstrijddag

De taken voor de begeleiding op de wedstrijddagen rouleert tussen onder de ouders. Er zijn drie belangrijke taken te verdelen namelijk de leider/coach, een assistleider en een spelbegeleider/scheidsrechter. Samen begeleiden ze de speler groep naar de speellocatie toe en helpen bij het omkleden voor- en na de wedstrijd en de trainer coacht het team. De spelbegeleider/scheidsrechter is alleen nodig bij thuis wedstrijden.

In de kleedkamer moeten tjidens het omkleden minimaal 2 ouders zijn (ivm toezicht) en tevens maximaal 2 ivm COVID. Dit duo zorgt samen voor de nodige begeleiding bij het douchen en omkleden. Spelers verlaten samen de kleedkamer, nadat iedereen is omgekleed en gecontroleerd is of er geen spullen blijven liggen en de kleedkamers netjes is achtergelaten.

Conform de richtlijnen van GVAV-Rapiditas is de leider verantwoordelijk voor het feit dat de teamtas na iedere wedstrijd compleet is. Dus check even de inhoud van de tas.

Verzamelen voor wedstrijden

We gaan er vanuit dat we circa 30minuten nodig hebben voor omkleden, inspelen etc. Dat betekend dat de spelers 30minuten voor aanvang van de wedstrijd in de kleedkamer moeten zijn.

Bij thuiswedstrijden verzamelt het team voor het clubgebouw van GVAV, circa 35 van te voren.

Bij uitwedstrijden verzamelen we op een vaste plek Parkeerplaats Sporthal Alfa, Kardingeplein 48, Groningen. In de dagen voorafgaande aan de wedstrijd wordt in de app groep aangegeven hoelaat we vanaf daar vertrekken aangezien dit afhankelijk is van de speellocatie.

Afwezigheidsmelden

Kan een speler niet deelnemen aan een training dan moet de speler afgemeld worden bij Adri Jager(+31 6 31753604) / Robert Bos (+31 6 30594773)

Kan een speler een wedstrijd niet meespelen dan moet dat zo snel dat duidelijk is worden doorgegeven aan teamleider Pascal (vader Nout). Uiterlijk op woensdagavond voor afgaande aan de wedstrijd dag. Tijdige afmelding is nodig ivm het aanpassen van het verplichte KNVB wedstrijdformulier en het eventueel kunnen regelen van vervangende spelers of het kunnen uitlenen van spelers aan andere teams.

Rooster

Datum 5 sep. 12 sep. 19 sep. 16 sep. 3 okt.
Tegenstander Winsum JO8-2G HFC '15 JO8-3 SV Bedum JO8-2 Lycurgus JO8-3  VVK JO8-1

Coachen

Afgelopen jaar stond eigenlijk alleen maar in het teken van het krijgen en houden van controle over de bal. In de wedstrijden gingen de spelers allemaal als een kluitje naar de bal en probeerden de bal af te pakken en zelf te scoren. Dit jaar breiden proberen we daarnaast een klein beetje meer het samenspelen met een teamgenoot er in te brengen. Daarvoor beginnen we met coachen op de volgende punten:

• spelen in twee rijen(2 spelers voor, 3 spelers achter, 1 keeper) verdeeld over het veld.
  • de speler die het dichtst bij de bal is begint met afpakken.