Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kantinezaken

Kantine Gvav-rapiditas 2018-2019

Om het een en ander dit seizoen iets duidelijker te laten verlopen willen we graag een paar afspraken maken.

Wij zijn graag op de hoogte :

  • Als er een training niet door.
  • Als er een wedstrijd niet door gaat.
  • Als er een onderlinge oefenwedstrijd is en er wel ranja wordt verwacht.
  • 2 weken voor de vakantie willen wij graag horen of je team in de vakantie gaat trainen. Dit om te voorkomen dat de kantine onnodig open gaat. Bij geen bericht gaan we er vanuit dat er niet getraind gaat worden en is de kantine gesloten.

Wil je gebruik maken van een ruimte bij Gvav dan kan je die ook bij ons aanvragen. Je krijgt dan bevestiging of het ook kan. Dit kan allemaal gemaild worden bij Kantine@gvav.nl

Verder proberen we een ieder zoveel mogelijk te helpen, maar weten wij niet overal een antwoord op. In dat geval zal je informatie ontvangen die je verder kan helpen.

Wij als Kantine commissie hebben zin in het nieuwe seizoen.
Opening kantine(UPDATE3)

14 september 9:30  Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen rondom het de verspreiding van het COVID19-virus in onze veiligheids regio zijn we genoodzaakt om een aantal aanpassingen door te voeren in de openingstijden van onze faciliteiten.meer »

1066x gelezen

Trainen in voorjaarsvakantie

30 januari 23:30  In de voorjaarsvakantie (15 t/m 23 februari) is de kantine gesloten. meer »

535x gelezen

Openingstijden kantine

23 juni 21:45  Vanaf 29 juni t/m 25 augustus is de kantine gesloten, m.u.v. donderdagavonden. Dan is de kantine geopend van af 19:00u i.v.m. zomer avond voetbal.meer »

957x gelezen

Vrijwilligers kerstborrel

4 december 16:45  GVAV kan niet zonder vrijwilligers, om deze te bedanken houden we een vrijwilligersborrel. Dus heb jij iets voor de club gedaan(bardienst, vlaggen, scheidsrechter, schoonmaak of iets anders) dan ben je van harte uitgenodigd voor de vrijwilligers borrel.meer »

380x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!