Vriendenloterij - GVAV-Rapiditas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vriendenloterij

Speel mee voor GVAV-Rapiditas en maak wekelijks kans op € 100.000

De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor GVAV!

Meespelen voor GVAV is heel eenvoudig. Ga naar www.vriendenloterij.nl of bel naar 0900–3001400 en bestel uw loten! Hierdoor speelt u mee met de VriendenLoterij en steunt u direct GVAV En het mooie is, u maakt wekelijks kans op duizenden prijzen oplopend tot € 100.000! Voor slechts € 2,20 per week speelt u mee. En het mooie is, wint u een prijs dan mag u dezelfde prijs ook aan vijf vrienden geven! Wint u een auto? Dan winnen uw 5 deelnemende vrienden ook. Wint u de wekelijkse € 100.000, dan mag u nog eens € 100.000 verdelen onder uw vijf vrienden.

GVAV-Rapiditas wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om GVAV te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee!


Alvast bedankt voor uw steun aan GVAV-Rapiditas

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!