Scheidsrechters mededelingen - GVAV-Rapiditas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Scheidsrechters mededelingen

Aanstelling wedstrijdscheidsrechters

26 september 13:00  Na vele jaren vol enthousiasme en passie het coördinatorschap van de Scheidsrechterzaken bij GVAV op zich te hebben genomen, heeft Henk Gorter te kennen gegeven zijn taken neer te leggen. Naast het feit dat dit een enorm verlies betekent voor de vereniging, betekent dit ook dat de werkzaamheden én mogelijkheden van de scheidsrechtercommisie (SC) opnieuw bekeken moeten worden. Met andere woorden, wat kunnen we nog voor elkaar krijgen en wat willen we nog voor elkaar krijgen.meer »

984x gelezen

He Scheids!!

3 september 22:45  Dat zijn twee woorden die je regelmatig hoort op het veld. Meestal zijn ze niet voor jou. Maar dit keer wel!!! meer »

1007x gelezen

Nieuwe spelregels 2019/2020

27 augustus 12:45  Dit seizoen('19/'20) hebben we te maken met een aantal nieuwe spelregels van de KNVB. Hieronder staan de belangrijkste zes wijzigingen uitgewerkt. Voor een compleet overzicht van de spelregels hebben we ook een handige link toegevoegd.meer »

551x gelezen

Selectiespelers jeugd helpen scheidsrechtercommissie uit de brand

19 april 13:00  Zoals bekend heeft GVAV een dun bestand met scheidsrechters. Daarom is er een plan bedacht waarbij selectiejeugdspelers af toe onze scheidsrechters helpen met het fluiten van wedstrijden.meer »

1020x gelezen

Dringend scheidsrechters gevraagd

14 maart 22:00  Zoals velen al weten heeft GVAV dringend meer scheidsrechters nodig. Op dit moment moeten steeds vaker ouders, leiders, trainers of (reserve)spelers noodgedwongen wedstrijden leiden en dat is geen goede zaak. meer »

1522x gelezen

Zaalcompetitie van start

22 december 15:45  Zaterdag 19-12-2015 BEA Hal te Haren De zaalvoetbalcompetitie gaat beginnen.meer »

1026x gelezen

Dank aan de scheidrechters

21 oktober 13:30  In het kader van de week van de scheidsrechter is een korte video samengesteld waarmee de scheidsrechters van GVAV even in de spotlight worden gezet en bedankt voor hun wekelijkse inzet bij de begeleiding van de wedstrijden bij GVAV.meer »

680x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!