Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kaart-en sjoelclub

Kaart- en sjoelavond

kaarten-sjoelen.jpg

Bij GVAV-Rapiditas worden meespelletjes gespeeld dan alleen voetbal iedere laatste vrijdag van de maand organiseren we namelijk een kaart- en sjoelavond. De kaart- en sjoelavonden zijn bedoeld om gezellig samen te komen.

Uiteraard is er een competitie element, maar dat is niet het belangrijkste. De gezelligheid daar draait het om. Iedereen van jong tot oud is welkom om mee te doen.

Lijkt het je leuk om mee te doen dan ben je vanaf 19.30 uur welkom.

Het kaarten en sjoelen start rond 20.00 uur.

Voor de deelname vragen wij wel een kleine bijdrage en aan het einde van het seizoen sluiten wij af met een gezellig avond en prijzen voor een ieder.

Verslagen en nieuwsberichten

Kaarten en sjoelen mei 2022

30 mei 7:45  Beste sjoelers en kaarters, Nu alweer de laatste keer sjoelen en kaarten. Het begon al aardig te wennen. Helaas, we hebben een zomerstop en beginnen weer op vrijdag 26 augustus. Gelukkig waren Joop en Trees ook weer van de partij. Jelle en Hendrik lieten het afweten. Er werd als vanouds heerlijk gekaart. Tineke was heel goed met 5317 punten, gevolgd door Dirck met 5311. Gefeliciteerd. Jan Ruchti, een nieuwe kaarter wordt van harte welkom geheten. Bij de sjoelers een volle bak. Een spannend geschuif. De tussenschotjes werden nauwelijks geraakt. Deze keer was Jacqueline de beste met 670 punten. Hilda moest even wennen en behaalde 638. Gefeliciteerd. Wij wensen alle leden een fijne vakantie. Blijf gezond en eind augustus zien we jullie weer. Anna Dobma 050-5774697 06 20369786meer »

62x gelezen

Hoera we mogen weer !

18 februari 16:30  Alle kaarters en sjoelers opgelet vrijdag 25 februari gaan we weer los.meer »

147x gelezen

Kaart- en sjoelavond oktober

9 november 14:15  Weer een avond vol plezier en spanning. Het kaarten en sjoelen verleer je niet zo gauw. meer »

139x gelezen

Kaart- en sjoelavond september

3 oktober 17:15  Een geweldige stap in de goede richting. De groep was nog lang niet volledig, maar het enthousiasme was groot. Helaas moeten we Willem E. voorgoed missen. Hij was er altijd. De zieke leden wensen we van harte beterschap.meer »

206x gelezen

Eindelijk weer Kaarten & Sjoelen

25 september 10:15  Na lange tijd kon er eindelijk weer gekaart en gesjoeld worden. Maatregelen rond Covid maakten dit lange tijd onmogelijk.meer »

49x gelezen

Kaart- en sjoelavond

20 september 14:15  Beste kaarters en sjoelers, Het is toch altijd weer een feest. Vooral ontspannend je tegenstander verslaan. Soms lukt dat aardig, maar net zo vaak niet. Een paar in de ziekenboeg. Gelukkig nog geen coronavirus. Wim en Kees waren deze keer de besten. 5324 en 5167 zijn heel veel punten. Gefeliciteerd. Bij de sjoelers miste de kampioen Hilda. Jacqeline deelde een beste klap uit en staat stevig bovenaan. Hilda zal zich flink moeten inspannen om daar wat aan te doen. We zullen zien volgende keer. Het is toch net of de hele ploeg wat verouderd. Weer in een korte tijd twee pensionado's erbij, Roelf en Koos. Aan hun spel merk je het niet, want ze zijn nog jong van geest. Pensionado Koos gaat op safari. Wij wensen hem heel veel plezier en let op de wilde dieren. groet, Anna 0620369786 meer »

72x gelezen

Kaarten en Sjoelen

20 september 13:00  Al jaren is er de laatste vrijdag van de maand in de kantine van GVAV kaarten (klaverjassen) en sjoelen. Na de gedwongen onderbreking door corona starten wij weer komende vrijdag 24 september.meer »

161x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!