Kaart-en sjoelclub - GVAV-Rapiditas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kaart-en sjoelclub

Kaart- en sjoelavond

kaarten-sjoelen.jpg

Bij GVAV-Rapiditas worden meespelletjes gespeeld dan alleen voetbal iedere laatste vrijdag van de maand organiseren we namelijk een kaart- en sjoelavond. De kaart- en sjoelavonden zijn bedoeld om gezellig samen te komen.

Uiteraard is er een competitie element, maar dat is niet het belangrijkste. De gezelligheid daar draait het om. Iedereen van jong tot oud is welkom om mee te doen.

Lijkt het je leuk om mee te doen dan ben je vanaf 19.30 uur welkom.

Het kaarten en sjoelen start rond 20.00 uur.

Voor de deelname vragen wij wel een kleine bijdrage en aan het einde van het seizoen sluiten wij af met een gezellig avond en prijzen voor een ieder.

Verslagen en nieuwsberichten

Kaarten en Sjoelen November 2023

Gisteren, 28 november 8:30  Jacqueline beterschap. Weer geen sjoelers, dus het blijft zoals het was. Ook deze keer wensen we de zieken beterschap. Volgende keer maar weer in de strijd. De laatste keer dit jaar. Het gaat nu spannend worden. Alles is nog mogelijk. Deze avond was Jan alweer de beste met 6206 punten. Een geweldige score. Wellicht de toekomstige kampioen. Ook René was heel goed met 5398 punten. Gefeliciteerd. Bovenaan de lijst worden de verschillen steeds kleiner. De laatste avond valt de beslissing. De volgende kaart- en sjoelavond is op 20 december. We beginnen om 19.30 met eten. Jelle heeft chinees eten geregeld. Wij hopen, dat iedereen aanwezig kan zijn, dan kan de avond niet meer stuk. Vr. groet Anna Dobma 050 5774697 06 20369786meer »

7x gelezen

Kaarten en Sjoelen september 2023

8 oktober 15:15  De sjoelers gaan we eerst noemen. Het groepje dunt aardig uit. Misschien zijn er ergens nog verborgen talenten, die het durven op te nemen tegen de drie overgebleven dames. Meld je aan. Jacqueline was deze keer de beste. Gefeliciteerd. Bij de kaarters ging het heel bijzonder. Hoog, hoger, het hoogst. Hendrik en Koos maakten de hoogste boom van 2484 punten. Over de hele avond maakte Anna maar liefst 6004 punten, op de hielen gezeten door Koos en Hendrik met 5955 en 5512 punten. Geweldig gedaan, gefeliciteerd. Volgende keer worden de kaarten eerst weer goed geschut en zullen we zien hoe de punten dan weer worden verdeeld. Natuurlijk is het nog belangrijker, dat iedereen met plezier speelt. Vr. groet en tot vrijdag 27 oktober Vr. groet Anna Dobma 050 5774697 06 20369786meer »

138x gelezen

Kaarten en sjoelen April 23

10 mei 13:00  Iedereen was van plan om er het beste van te maken. De koplopers waren aanwezig, maar die zijn ook te verslaan. Helaas waren er 5 afmeldingen. Kees heeft zich officieel afgemeld als lid van de kaart- en sjoelclub. Hij wenst iedereen het allerbeste en dat doen wij hem ook. We zullen hem missen. Wim en Bertus lieten flink van zich horen. Een verbeten strijd. Bertus werd de dagwinnaar met 5333 en Wim daar net achter met 5118. Van harte gefeliciteerd. Bij de sjoelers houden ze elkaar goed bezig. Gelukkig was Jacqueline ook aanwezig, wel in de rolstoel, een kanjer. In een rolstoel zitten en dan sjoelen gaat prima. Zij wist het net even beter te doen, dan Hilda. Jac behaalde 699 punten en Hilda goede tweede met 670 punten. Alle niet aanwezige sjoelers kregen ieder 620 punten. Gemakkelijk verdiend. Toch allemaal gefeliciteerd. De volgende kaart- en sjoelavond is op vrijdag 26 mei. We hopen dat iedereen dan weer aanwezig is. Vr. groet Anna Dobma 050 5774697 06 20369786meer »

310x gelezen

Kaarten en Sjoelen maart 2023

4 april 18:45  Maart roert zijn staart en wij gaan gewoon door. Het was niet zo, dat de beste ook altijd bovenaan staat. Ik zie, dat het naast goed kaarten ook belangrijk is, dat je met een paar troeven of een aas heel wat kunnen doen. Het moet mij van het hart, dat onze voorzitter toch wel veel pech heeft. De ziel staat nu onder aan. Toch heeft hij een beetje geluk, hij kan alleen maar klimmen. Succes daarmee. Nog een bijzondere mededeling deze keer: Johan schiet uit zijn slof. Hij behaalt maar even 5749 punten, de beste van de avond. Die kan er weer een poosje tegen. Frank heeft ook een beste slag geslagen. Met 5544 punten maakt hij een behoorlijke sprong naar boven. Succes in april. Bij de sjoelers gaat het rustig. De koningin was ziek en kon geen rol spelen. Ineens schiet Janna, net als Johan uit haar slof. Zij weet met 1 punt verschil te winnen van Jaqueline. 623 en 622. Ellen komt op drie uit en volgens Appie komt Sineke niet weer. Had geen zin meer. Jammer dacht ik. De volgende kaart- en sjoelavond is op vrijdag 28 april. We hopen dat alle zieken weer beter zijn. Vr. groet Anna Dobma 050 5774697 06 20369786meer »

212x gelezen

Kaarten en sjoelen Febuari 23

3 maart 16:45  Helaas deze keer veel zieken en afzeggingen. De aanwezige kaarters en sjoelers hadden geweldig veel zin. Zij zouden wel even hun slag slaan. Bij de sjoelers zijn de verschillen maar klein. Ook deze keer bleef Hilda Jaqueline maar 29 punten voor. Hilda 1 en Jaq. 2 van harte gefeliciteerd. Bij de kaarters is de lijst wat door elkaar gehusseld. Sommigen maakten grote sprongen. Roelf was deze keer de beste met 5240 punten gevolgd door René met 4934. Prima gespeeld en proficiat. Koos en Wim zijn de volgende kaartavond niet aanwezig. Zij gaan naar Gambia. Heel veel plezier. De volgende kaartavond is NIET op 31 maart, i.v.m. een voetbaltoernooi, maar op vrijdag 24 maart Vr. groet Anna Dobma 050 5774697 06 20369786meer »

186x gelezen

Kaarten en sjoelen Januari 23

13 februari 15:45  Iedereen weer blij, dat het kaarten en sjoelen weer is begonnen. De beste wensen en een goede gezondheid staan bovenaan het lijstje. Anneke van harte beterschap. En natuurlijk van harte welkom voor Karla, Marij en Menno. De strijd is weer begonnen. Maar ja, we kunnen niet allemaal de beste zijn. Koos de Vries verrast iedereen. Hij viel bijna van zijn stoel, toen hij de eindstand hoorde. Hij zag zich al als een ware kampioen. Het aantal punten was grandioos 6137. Frits sloeg ook zijn slag met 5371. Van harte gefeliciteerd Bij de sjoelers was de start als vanouds. Hilda bleef Jacqueline voor. Zij behaalde 718 punten en Jac. 653. Ook daar is de strijd om de koppositie weer begonnen. De andere dames zullen het moeilijk krijgen tegen deze sjoelfanaten. Gefeliciteerd en misschien volgende keer een grote verrassing. De volgende keer is op vrijdag 24 februari Vr. groet Anna Dobma 050 5774697 06 20369786meer »

120x gelezen

Kaarten en Sjoelen December

25 januari 11:45  Beste leden, De laatste speelavond van onze kaart- en sjoelclub. Helaas konden Johan en Janna niet aanwezig zijn. Verder een ruime opkomst en de messen waren geslepen. De avond begon met een koud buffet. Gezellig samen eten in de aangeklede bestuurskamer. De dames Hilda, Tineke en Willy hadden flink hun best gedaan. Hartelijk dank hiervoor. Het zag er allemaal feestelijk uit. Ook waren de bestelde prijzen keurig uitgestald. Dirck, Bertus en Luit hebben flink meegeholpen. Daarna zou de strijd beginnen. Bij de sjoelers was het zeer spannend. De koningin van de sjoelers Hilda, stond in het begin op de tweede plaats. Jacqueline stond op nr. 1 In een moeizame strijd wist Jac haar positie te handhaven. Dus werd Jacqueline de kampioen en Hilda een hele goede tweede. Bij de kaarters waren de kaarten van te voren al geschut. De eeuwige kampioen stond in punten al ver voor. Roelf werd gemakkelijk de kampioen met Frank en Dirck op de tweede en de derde plek. De race om de meeste marsen was heftig. Uiteindelijk wist Dirck die te winnen. Een beker met veel marsjes. Na het uitreiken van de prijsjes volgde een woord van dank voor alle mensen die hadden meegeholpen. Ook werden Anna en Brand bedankt met een cadeau-bon voor hun inzet. Hartelijk dank hiervoor. Ook dank aan de mensen van de bar. Op verzoek van Anna zal de organisatie van onze feestelijke kaart- en sjoelclub het volgende jaar toch door andere leden georganiseerd moeten worden. De klus wordt nu net even te groot. De administratie wil zij graag blijven doen. We hebben een jaar de tijd om hier over na te denken. Nogmaals dank voor alle hulp en het doen slagen van deze gezellige avond. Op vrijdag 27 januari starten we weer met volle moed. Vr. groet Anna Dobma 050 5774697 06 20369786meer »

127x gelezen

Kaarten en sjoelen November

5 december 15:15  Beste leden, Deze keer weer veel afzeggingen. Ze sparen allemaal hun krachten voor de laatste kaart- en sjoelavond dit jaar. Als we de lijst erbij halen, dan zien we een duidelijke koploper. Roelf staat ruim bovenaan, maar de strijd is nog niet gestreden. Frank en Dirck zullen hun uiterste best doen . Het aantal marsen ligt ook heel dicht bij elkaar. Alles is daar nog mogelijk. Veel succes. Bij de sjoelsters is het ieder jaar weer spannend. Hilda heeft vaak gewonnen, maar Jacqueline ligt nog op de eerste plaats. De andere dames komen ook steeds dichterbij. We zullen zien hoe dat afloopt. Wij wensen iedereen succes. We starten dit jaar met het buffet. Wij willen graag om 19.30 uur beginnen. De tafels zijn gedekt in de bestuurskamer. Na het buffeteren worden er twee bomen gespeeld. Als alle punten zijn geteld kunnen we de winnaars van 2022 bejubelen. Het gaat ook dit jaar vooral om de eer. Wij wensen jullie allemaal een hele gezellige avond. Vr. groet Anna Dobma 050 5774697 06 20369786meer »

64x gelezen

Kaarten en Sjoelen Oktober 2022

14 november 16:45  Beste leden, Gelukkig niet al te veel zieken. Ina, Anneke en Frits krijgen ieder 4200 punten. Joop en Trees hebben besloten om te stoppen met kaarten. Ze moeten te vaak afzeggen door ziekte van Trees. Wij wensen hun het allerbeste en bedanken hun voor de vele plezierig jaren. Koos was de topper deze avond met 5493 punten. Kees een goede tweede met 5400. Gefeliciteerd. Ook beterschap voor Hilda en Ellen. Zij konden de strijd niet aangaan met de andere dames. Jacqueline liep uit met 671 punten. Janna bleef in de buurt met 615. Gefeliciteerd. Zoals het nu lijkt komen er in het nieuwe seizoen een aantal nieuwe leden bij. Op 25 november gaan we weer aan de bak. De voorlaatste keer, want de laatste kaart- en sjoelavond is op 16 december. Deze datum kunnen jullie alvast noteren. Dan moet je zeker aanwezig zijn. Vr. groet Anna Dobma 050 5774697 06 20369786meer »

267x gelezen

Kaarten en Sjoelen

12 oktober 8:30  Beste sjoelers en kaarters, Helaas deze keer 7 afmeldingen. Corona wil ook meedoen. Die kunnen wij wel missen. Bij de sjoelers een strijd in de top. Hilda is iets ingelopen op Jacqueline, die nog steeds de leiding heeft. Bij de kaarters was J. Ruchti heel sterk. Hij had 5525 punten. Een goede tweede plaats voor Frits met 5332. De koploper Roelf lag ziek thuis maar gaat nog steeds aan de leiding. Wij wensen alle zieken veel beterschap. Hopen dat we de volgende keer op 28 oktober weer een volle bak hebben. Anna Dobma 050-5774697 06-20369786meer »

72x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!