42'

Meisjes onder 11 zaterdag, MO11-1, 1e klasse 18

1 april 2017 8:45

M de Blok

Vandaag stond ons weer een nieuwe uitdaging te wachten, we speelden tegen koploper ACV. De meiden van ACV hadden alle drie hun wedstrijden gewonnen,  met een doelsaldo van 20 voor en 0 tegen! De eerste helft was het spel erg rommelig en kwamen we te veel in fysieke duels terecht. Na een snelle uitval kon een behendige aanvalster van ACV alleen op Megan af gaan en ze rondde met een lage schuiver beheerst af, 0-1. De 0-2 viel ook nog voor rust, uit de rebound schoot een ACV speelster hard tegen de touwen.

De tweede helft was hetzelfde beeld. Het was Megan die met goed keeperswerk een grotere achterstand voorkwam. We kwamen wel steeds beter in de wedstrijd. Nadat de keepster van ACV ons een aantal keren van scoren af had gehouden, was het Lisanne die met een schitterende afstandsknal ons terug in de wedstrijd bracht, 1-2. Nog geen minuut later was het weer raak voor ons, opnieuw was het Lisanne. Na de vorige hoog tegen de touwen te hebben geschoten, koos ze nu voor een lage schuiver, 2-2. Met nog een aantal minuten te gaan probeerden we nog voor de winst te gaan, maar echte kansen kwamen er niet meer. Al met al een prima resultaat tegen de koploper.