Harkstede O13-1 0-4 GVAV-Rapiditas O13-2

0 - 4

GVAV-Rapiditas JO13-2JM

Onder 13, JO13-2, 1e klasse 08

11 november 2017 10:00

Zaterdag 11 november speelden we uit tegen Harkstede O13-1. We konden een half uur eerder voetballen, zodat de jongens bij de O13-1 tegen PSV konden kijken.
Het was water koud, het veld was nat en drassig. Daar komt de scheidsrechter aanlopen, niet echt de vrolijkheid zelve. De wedstrijd gaat beginnen. De jongens komen er niet echt lekker in, misschien al met hun hoofd bij  de lampionnen-avond? Samenspel wat ze goed kunnen, wil niet echt lukken. Een paar schoten op het goal, maar geen doelpunten. Toch wordt er gescoord in de 1e helft door Jens, nadat de bal eerst op de lat kwam. Rust. Misschien gaat de 2e helft beter.

Het lijkt erop dat ze er iets meer in komen, maar jammer genoeg legt de scheids het spel vaak stil. Harkstede krijgt ook een kans, maar lukt niet om te scoren. Dan scoort Igor met een mooi schot en ook scoort Jonah met een kopbal, door een assist van Rick.

Toch een vrij eenovudige overwinning voor de jongens, maar ook voor de scheids een warrige wedstrijd, want hij geeft ons 0-4 winst. Dat vierde doelpunt hebben wij gemist.