Lycurgus JO13-1JM

Onder 13, JO13-2, 1e klasse 08

18 november 2017 12:30

De O13-2 trein dendert voort…….

Een team op bezoek dat ook in de winning mood is, Lycurgus O13-1. Deze ploeg won al vier competitiewedstrijden op rij en stond gemotiveerd aan de start.

De aanloop naar het startsignaal begon rommelig, omdat een aantal spelers uit de wedstrijd van de O13-1 kwamen rennen, waar een zware strijd was gestreden. Lycurgus ging voortvarend van start en kreeg het gevoel dan er iets te halen viel. Het leek er een aantal keer op dat Lycurgus gevaarlijk kon worden, maar onze wederom sterk spelende verdedigers en doelman wisten een doelpunt te voorkomen. Al snel kregen onze jongens meer grip op de tegenstander en de wedstrijd begon te kantelen. Na een aantal kleine kansen viel dan ook de eerste goal, een nette intikker bij de tweede paal van Sylfano. Met de dikverdiende 1-0 de rust in.

De tweede helft geven onze jongens meer pressie en Lycurgus komt er alleen nog maar uit met een sporadische counter. Een volgend doelpunt kan niet lang uitblijven en Rick tekent met een subtiel lobje voor de 2-0. De mannen halen de bal snel uit het net om aan het doelgemiddelde te werken. De middenvelders voeren het tempo echter op en Igor schiet goed en bekeken de 3-0 binnen.

Een verdiende overwinning tegen een ploeg die ondanks de achterstand netjes gegroepeerd bleef voetballen en zo een grotere score wist te voorkomen. De 13e overwinning op rij voor onze jongens en daarmee nog steeds in de strijd om de titel “Herbstmeister”. Klasse boys!