4 - 6

GVAV-Rapiditas JO10-2

Onder 10, JO10-2, 1e klasse 05

28 oktober 2017 9:00

Met precies genoeg spelers vertrekt het team naar Appingedam. Max en Thijs zitten onder de zon en volgen via de app de wedstrijd. De tegenstander is bij de bekerwedstrijd verslagen, maar dat zegt niks !

Na een korte warming up begint de wedstrijd met Rahul als eerste op goal. Het wil op een of andere manier niet zo goed lopen. GVAV valt goed aan, Owen en Ibrahim zoeken goed de achterlijn en er komen mooie voorzetten van, maar ze willen er niet in. Regelmatig wordt op de goal geschoten, maar ook Abraham en Xavi schieten net naast of over de goal. En Appingedam verdedigt natuurlijk ook goed.  Zo nu en dan breekt Appingedam uit en ineens is het 1-0 tegen. We zijn gewaarschuwd!

Gelukkig weten de jongens het snel recht te zetten en Jari scoort met zijn scheenbeschermer een gelijkmaker. Toch komt Appingedam als winnaar uit de eerste helft met maar liefst 4-1. Hun doelpunten komen allemaal voort uit een hoekschop. De verdediging van Gvav staat nog niet dicht genoeg op de man en daardoor kunnen de spelers van Appingedam flink uithalen. Een beetje mopperend en overrompeld gaan de jongens naar de kleedkamer.

In de pauze drinken ze wonderwater en vraagt  Brian van iedereen meer aandacht bij de wedstrijd en beter omschakelen bij balverlies.

Het wonderwater doet het goed, want in de tweede helft komt Appingedam er niet meer aan pas. Rahul neemt sportief wraak met maar liefst 3 goals. Er wordt weer met plezier en goed overgespeeld. Ravi is net een stofzuiger die alle ballen van Appingedam pakt en de volgende aanval via Owen of Abraham weer op gang te brengen. Xavi staat in de goal, maar moet wachten tot de penalty's voor hij iets te doen krijgt. zowel Abraham als Owen weten ook te scoren en daarmee is het uiteindelijk 6-4 voor GVAV.  Een mooie comeback!

Thijs en Max kunnen weer gerust ademhalen en nog een duikje in de zee nemen.