Haren D1

D-pupillen zaterdag, D4, 2e klasse 14

12 september 2015 11:00

h. Gorter

Vandaag stond de competitie wedstrijd op het programma voor de d4 er moest gespeeld worden tegen vv Haren D1.

De spelers hadden er zin in.Vooraf aan de wedstrijd is er een foto Shoot geweest voor de nieuwe website van Gvav Rapiditas d4 die super is geweest.
Gvav wilde direct op de aanval maar vv haren zette gelijk goed druk en had al snel bal bezit je kon zien dat haren was gekomen voor de drie punten. vv Haren kreeg dan ook al snel wat kansen en het kon dan ook niet lang duren dat ze op voorprong kwamen en de stand op een 0-1 gingen zetten.
Gvav d4 Ging dan ook gelijk op jacht naar de gelijkmaker maar het lukte ze niet om er doorheen te komen en vv haren bracht dan ook snel al de stand op een 0-2.

Op dat moment kreeg Gvav ook kansen en in de 17e minuut werd melvano Latchmansing onderuit gehaald in het stafschopgebied en Gvav Kreeg een strafschop.
Melvano ging de strafschop zelf nemen en schoot de bal er goed in en bracht de stand op een 1-2.
Daarna ging vv haren de druk opvoeren en bracht de ruststand op een 1-3.

In de rust werden de puntjes aangescherpt en konden de spelers zich gaan klaarmaken voor de tweede helft.
Gvav ging al snel in de aanval en door een counter scoorde Pepijn Frouws en bracht de stand op een 2-3. vv Haren nam het daarna snel over en ging op doelpunten jacht en bracht dan ook de stand op een 2-5. Niet veel later ging Daniel van der Laan ervandoor en door een mooie actie schoot hij de bal erin en bracht de stand terug op een 3-5.
Daarna ging vv haren op jacht en de doelpunten kwamen al snel en vv haren bracht de stand naar een 3-10 wat ook de einduitslag was.

Helaas zat het er vandaag niet in en kunnen we weer lekker gaan werken zodat we volgende week tegen Oranje Nassau D1 er weer staan.