GVAV-Rapiditas JO13-4JM

D-pupillen zaterdag, D4, 2e klasse 14

19 september 2015 10:00

Vandaag stond de tweede competitie wedstrijd op het programma.
Er moest gespeeld worden tegen Oranje Nassau D1 wat zeker ook weer een sterke tegenstander is.
Na vorige week had Gvav D4 iets goed te maken voor de supporters die vorige week een matige wedstrijd hadden gezien.

Gvav D4 begon vandaag aan de aftrap met een andere opstelling dan een week terug een aantal spelers waren van positie veranderd.
Gvav Begon gelijk sterk en zette gelijk de aanval in en dat was een genot om te zien en kregen gelijk volop kansen.
Het kon dan ook niet lang duren dat Gvav D4 ging scoren door een mooi schot van een beste afstand schoot Davey Timans dan ook de bal in de 9e minuut boven in de goal en de keeper van Oranje Nassau was kansloos.
Het begin was er en gvav wilde meer maar Oranje Nassau wilde daar niet aan mee werken en ging druk zetten en kreeg steeds meer grip via hun middenvelder en spits.

In de 13e Minuut lukte het hun dan ook om de keeper van Gvav uit te spelen en de stand op een 1-1 te zetten. Beide teams kregen volop kansen en het lukte hun allebei niet op te scoren en zo gingen ze dan ook de rust in.
In de rust was er natuurlijk tijd om wat aanwijzigingen aan te geven voor de tweede helft je kon zien dat de spelers voor de winst wilden gaan er werd geluisterd en ze gaven zelf aan wat er beter kon.
De tweede helft begon Oranje Nassau aan de aftrap en Gvav zette gelijk druk en had dan ook al snel de bal.
Oranje Nassau kon dan ook niet anders om achteruit te spelen en had dan ook regelmatig bal verlies waardoor Gvav de ene kans na de andere kreeg. In de 50e Minuut lukte het dan Filip Schreuder ook om de 1-2 binnen te schieten wat zeker verdiend was.
Op dat moment zakte het iets in bij gvav en kreeg Oranje Nassau dan ook een paar aardige kansen even leek het erop dat ze de stand op een 2-2 konden brengen nadat de keeper van Gvav de bal in de voeten speelde van Oranje Nassau maar door goed verdedigings werk van Jasper van den berg en Pepijn Frouws lukte dat niet.
De laatste 10 minuten kreeg Gvav dan ook steeds meer kansen maar het lukte niet om de bal erin te krijgen mede door goed keeperswerk van Oranje Nassau.
De eindstand bleef dan ook 1-2 waardoor Gvav de eerste 3 punten binnen had.