Hoe zou het verloop zijn van deze wedstrijd?

Gretig zijn ze.

Het team wil graag laten zien wat ze kunnen; zeker tegen deze tegenstander.

In het begin aftasten aan beide zijden en het zoeken naar mogelijkheden om gevaarlijk voor het doel te komen.

En het lukte al na 9 minuten. Jamil Ahmed schoof de bal beheerst in het doel, na een goed opgezette aanval. 1-0. De ban was gebroken. De aanvallen werden vanuit de defensie, via het middenveld flitsend uitgevoerd en in de 20e minuut tikte Daliel El Moumni de bal via een corner het vijandige net in. 2-0. En nog geen minuut later werd Giuliano Bonevacia op links op pad gestuurd richting het doel van de tegenstander en met een solo en strak schot (linkervoet) belandde de bal in de touwen. 3-0. De spelers vonden elkaar nu gemakkelijk en veel mooie aanvallen zag je regelmatig; echter geen scores meer in de eerste helft.

Na de pauze en na aanwijzingen van de trainers mee te nemen, begon het team aan de tweede helft. En in de 39e minuut verhoogde Gianno Wieringa via een strak schot de voorsprong naar 4-0. Kat in het bakkie zou je zeggen.

Nee gelijk daarna (in de 40e minuut) scoorde ACVJO11-1 tegen. 4-1. Oppassen geblazen. Zeker na de tweede tegengoal in de 42e minuut. 4-2. De trainers schreeuwden van de kant; maak het veld groot, geef meer druk.

Daardoor werd het team wakker geschud en Giuliano Bonevacia scoorde in de 45e minuut met een hard schot (deze keer met zijn rechtervoet). De keeper was kansloos. 5-2.

Toch wilde ACVJO11-1 zich nog niet gewonnen geven. Het werd nog 5-3 in de 46e minuut.

De wedstrijd werd wat rommeliger. Kansen aan beide kanten, waarbij Finn Westerhuis een aantal mooie reddingen verrichte. Daardoor bleef de stand nog op 5-3.

Gelukkig kon Daliel El Moumni na een vloeiende aanval over meerdere schijven in de 48e minuut de bal achter de keeper schieten. 6-3. Daliel El Moumni maakte er zelfs een hattrick van en wel in de 55e minuut lag de bal wederom in het doel. 7-3.

Samengevat: Een welverdiende overwinning; veel duels; soms pittige overtredingen. Het gehele team vocht voor wat zij waard zijn. Zowel Lorenzo van Dijk, Senna Poppinga, Owen Donkers, Jaylano Michel en Richaino Holder zorgden met hun verdedigende, aanvallende en controlerende acties ervoor dat het team verdiend als winnaar van het veld ging. Een prachtige teamprestatie. Op naar de volgende tegenstander.