Daliel El Moumni (intikker)
48'

Hoofdklasse 01

1 december 2018 9:45

Wat zou deze wedstrijd brengen tegen MarumJO-11; tot een week geleden de koploper. (de vorige week hadden ze verloren tegen BeQuickJO11)

Nu 2 teams ongeslagen aan kop: GVAV en Be Quick met vlak daarachter Marum.

Een redelijk gelijk opgaande strijd met over en weer kansen. Rommelig. Veel balverlies en niet benutte mogelijkheden. Er werd van beide kanten fysiek gespeeld, waarbij de scheidsrechter probeerde de wedstrijd strak te houden. Veel fluiten op de overtredingen.

Toch redelijk onverwacht viel in de 18e minuut het eerste doelpunt. 0-1 achter. Oeps; wederom tegen een achterstand aankijken. Een tandje erbij boys!!!!

De ene aanval na de andere en via een “bekeken” schot zorgde Lorenzo van Dijk in de 24e minuut voor de gelijkmaker. 1-1. Gelukkig ze zijn weer bij de les.

Daarna tot de rust en een groot gedeelte in de 2e helft overwicht van GVAV; echter geen doelpunten. Eerst in de 41e minuut zorgde Lorenzo van Dijk via een mooi uitgespeelde aanval voor de voorspong. 2-1.
Helaas viel in de 43e  minuut al weer de gelijkmaker. 2-2. Een ongelukkig eigen doelpunt door Lorenzo van Dijk. Doorgaan boys!!! Jullie hebben nog ruim een kwartier.

Niet alles lukte; wel veel inzet, maar weinig geluk. Veel kansen die ook door de keeper van de tegenpartij werden tegengehouden. Ook Finn Westerhuis zorgde er voor dat er niet meer doelpunten vielen.

Gelukkig viel in de 47e minuut de beslissing toch in het voordeel van GVAV. Na een aanval te hebben afgeweerd, ontstond een prachtige tegenaanval. Giuliano Bonevacia knalde de bal met een hard schot in het doel. 3-2. Vreugde al om. We staan weer voor.

En niet veel later in de 48e minuut viel ook het 4-2. Daliel El Moumni rondde een mooi opgezette aanval vakkundig af.

De Wedstrijd nu uitspelen en mede door de inzet van alle spelers als team werd dit de 9e overwinning op rij. Top Jamil Ahmed, Daliel El Moumni, Giuliano Bonevacia, Owen Donkers, Finn Westerhuis, Richaino Holder, Gianno Wieringa, Lorenzo van Dijk, Senna Poppinga en Jaylano Michel. Ook top weer van Rink Bakker als trainer en coach.

We staan nu gelijk met Be Quick (ook 9 gewonnen wedstrijden). Nog 2 te gaan, waarbij de laatste wedstrijd op woensdagmiddag 12 december tegen Be Quick waarschijnlijk de belangrijkste zal zijn.