38'
48'

Hoofdklasse 01

10 november 2018 9:30

3 Teams ongeslagen aan kop. Zowel Marum, Be Quick en GVAV. Zaak om ook deze wedstrijd positief af te sluiten.

Een rommelig begin van beide kanten, zonder uitgespeelde mogelijkheden. Het duurde dan ook tot de 10e minuut voordat Daliel El Moumni via een geweldig afstandschot in de linker bovenhoek de keeper van HFC verschalkte. 1-0. Daarna bleef het onrustig binnen de ploeg. Passes kwamen niet aan, onnodig balverlies en het veld werd te klein gehouden. Daardoor kwam de tegenstander een aantal keren dicht bij het doel van Finn Westerhuis en de tegentreffer in de 21e minuut liet dan ook niet op zich wachten. 1-1. Onnodig. We spelen beter dan de tegenstander.

Na het tegendoelpunt werd het spel iets beter. Er werd beter overgespeeld en de ene aanval op het doel van HFC na de andere aanval volgde. In de 21e minuut knalde Giuliano Bonevacia dan ook snoeihard de bal met links in de touwen. Onhoudbaar voor de keeper. 2-1. En nog geen 2 minuten later in de 28e minuut en nu met rechts knalde Giuliano Bonevacia deze keer de bal in het doel. 3-1.

Na de pauze weer direct in de aanval. Gun de tegenstander geen rust. Houd druk. Via een intikkertje van Giuliano Bonevacia in de 38e minuut werd de stand dan ook 4-1. In de 48e minuut, wederom door een intikkertje van Giuliano Bonevacia zelfs 5-1. De tegenstand was gebroken

Gianno Wieringa scoorde daarop in de 50e minuut beheerst met links. Stand 6-1. En net voor het einde van de wedstrijd in de 58e minuut verhoogde Richaino Holder de eindstand naar 7-1.

Het hele team bestaande uit Jamil Ahmed, Daliel El Moumni, Giuliano Bonevacia, Owen Donkers, Finn Westerhuis, Rechaino Holder, Gianno Wieringa, Lorenzo van Dijk Senna Popponga en Jaylano Michel hebben er voor gezorgd de 3 punten binnen te halen, ondanks het soms rommelige, fysieke spel. Nu nog eerder overspelen en het veld groot maken. Dat is nodig om de wedstrijden tegen Marum en Be Quick te winnen.