HFC '15 MO13-1

1e klasse 11

29 september 2018 11:00

Opstelling

Afgelopen zaterdag stond er op Sportpark Kardinge de wedstrijd tussen GVAV MO13-1 tegen HFC´15 MO13-1 op het programma. De meiden van GVAV proberen de lijn van vorige week door te trekken en in een goeie flow te komen. Er werd nog eerst snel een teamfoto gemaakt op verzoek van de meiden. Het was ook nog eventjes wachten op de scheids, maar zodra die er was kon de wedstrijd meteen beginnen.

GVAV begon wat voorzichtig aan de wedstrijd, waardoor HFC´15 de heft in handen nam. Naarmate de meiden van GVAV wat wakker werden begonnen ze HFC´15 onder druk te zetten. HFC´15 begon het moeilijker en moeilijker te krijgen wat veroorzaakt werd door de druk en felheid van GVAV. Door de druk die GVAV zette op HFC´15 werd het een leuke wedstrijd door beide kanten. GVAV nam de heft steeds meer in handen en dat werd ook uiteindelijk beloond door de 1-0 te scoren, door een goeie pass vanuit het middenveld kon onze spits zo doorlopen en 1 op 1 komen met de keepster. De keepsters hield de eerste poging nog tegen, maar in de rebound werd de bal alsnog in het doel geschoten en stond GVAV welverdiend met 1-0 voor. GVAV ging meteen na de aftrap door waar ze mee bezig waren en zette meteen druk op HFC´15. GVAV creëerde steeds meer kansen en de kansen werden uiteindelijk beloond met de 2-0. Onze rechtsbuiten werd weggestuurd door onze middenveldster die een geweldige pass gaf, waardoor de rechtsbuiten de bal zo langs de keepster van HFC´15 kon tikken. Dan was er wat verwarring langs de kant, want de scheids liet de eerste helft langer doorgaan, omdat zijn klokje paar minuten stil stond. Uiteindelijk floot de scheids voor rust en ging GVAV verdiend met 2-0 de rust in.

De tweede helft begon en GVAV zette de lijn van de eerste helft goed door. GVAV begon goed aan de tweede helft door meteen druk te zetten en wat kansen te creëren. Door goed samenspel van de meiden werd uiteindelijk de 3-0 gemaakt . Na de 3-0 begon GVAV wat te verzwakken en liet HFC´15 weer wat in de wedstrijd te komen. Bij GVAV werden de posities niet meer goed bezet en de afspraken werden niet goed uitgevoerd, waardoor HFC´15 wat meer bij de goal van GVAV kwam. HFC´15 werd alleen niet zo gevaarlijk en creëerde niet heel veel kansen. Na deze periode begon GVAV wat meer druk te geven en begon wat kansen te creëren, waar uiteindelijk de 4-0 uitkwam. Hierna floot de scheids af en heeft GVAV deze leuke wedstrijd gewonnen met 4-0 van HFC´15.

Je ziet steeds meer en meer dat deze meiden een team vormen. Ze beginnen steeds meer samen te spelen en de organisatie gaat steeds beter staan.

Volgende week staat er weer een wedstrijd op het programma en hopen we dat GVAV de lijn door kan trekken en weer 3 punten mee kan nemen.