4 - 6

GVAV-Rapiditas JO15-3JM

C-junioren zaterdag, C3, 2e klasse 14

5 december 2015 9:00

En dan vandaag de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. De eerste return, en dat terwijl we nog niet alle tegenstanders gehad hebben. Nou ja, maakt ook niet uit, we moeten ze toch allemaal toch 2x 'hebben'. Okee de wedstrijd....van horen en zeggen en appen heb ik alle info gekregen.... Ik was namelijk zelf in Amsterdam. Er stond veel wind, wat deed denken aan ons eigen terrein, een beetje thuisgevoel is natuurlijk nooit verkeerd. Na zo'n 10 minuten voetballen is het Justin die zijn eerste doelpunt van dit seizoen maakt. Hij speelde een prima pot vandaag (vernomen uit meerdere bronnen;) ) daar op het middenveld. De 1-1 volgde zo'n 5 minuten daarna en dit beeld zou het ook even blijven: GVAV scoort en Gruno scoort mee. De 1-2 is een eigen doelpunt ook al leek het een kopbal van Justin. Daarna weer gelijk gemaakt door Gruno, 2-2. De aanvallen worden goed opgebouwd. Onze Valentank laat ook weer zien dat ie kan scoren en zo staat het 2-3. Zoals gezegd scoorde Gruno meteen weer daarna en de stand is dan ook 3-3. Onze boys spelen tegen de wind in en het zou dan ook prettig zijn om ff voor rust op voorsprong te komen zodat het na rust alleen maar makkelijker gaat. De keeper van Gruno is niet helemaal balvast en Coen is er als de kippen bij zodat de boys met een 3-4 voorsprong naar de kleedkamer kunnen gaan. Na rust is GVAV er klaar mee en laat Gruno niet meer dichtbij komen. Coen doet wat ie vlak hoor rust ook deed: scoren, 3-5. Een speler van Gruno is het (zacht gezegd) niet helemaal eens met de scheids en laat dit horen. De, prima leidende, scheids is hier, zeer terecht, niet van gediend en is onverbiddelijk: rood. Met de wind mee is net even lekkerder spelen en Djemilio maakt de 3-6 zodat het spel gespeeld is. Gruno mag de laatste treffer maken en met een eindstand van 4-6 staat GVAC C3 nog steeds bovenaan. Volgende week mag Gorecht wel een wedstrijd spelen, en als zij winnen staan zij dus bovenaan. Maarrrrr wel met een wedstrijd meer gespeeld!
Bedankt: Marja en Jaap (live doorgeven van het scoreverloop), Tonny, David en Patrick voor het geven van details van de wedstrijd, nadat ie gespeeld was.
Het kan nog zijn dat het toch 4-7 was en dat Virgino gescoord heeft, maar daar heb ik geen duidelijkheid over gekregen....