55'
64'

C-junioren zaterdag, C3, 2e klasse 14

12 maart 2016 9:00

Vandaag konden onze boys de koppositie weer overnemen als zij zouden winnen van sc Stadspark C1. Theoretisch zou het een makkelijke wedstrijd moeten worden en er werd dan ook al voorzichtig gehoopt op dubbele cijfers. Dat dit wat al te voorbarig was, bleek wel aan de einduitslag, 1-6. Wel 2 cijfers maar niet zoals gehoopt. De boys doen hun yell en de scheids fluit voor het begin. Na een paar minuten spelen is het Virgino die het eerste schot lost op doel. In de 9e minuut is de bal bij Valentijn, hij schiet naar Virgino en hij legt breed op Coen, die kan m intikken, 0-1. Nog geen minuut later neemt Virgino een (verre)vrije trap en een prachtige wel te verstaan want het staat 0-2. Valentank laat zich ook weer zien en als hij de bal verovert heeft en naar Wieger passed is deze helaas net te hard en kan de keep van Stadspark m onderscheppen. Milan en Julian zijn vandaag ook van het balletje veroveren en doen dat dan ook prima op het middenveld. Valentijn legt even later de bal klaar voor Ilias om in te schieten maar de keep staat in de weg. Hugo is bij het uittrappen de rust zelve en wacht goed tot ie de bal echt kwijt kan, dit is bij Justin en vandaar gaat de bal naar Valentijn en door naar Coen en helaas staat weer de keep in de weg. Het is niet GVAV C3 hun beste wedstrijd maar gestreden wordt er wel. Pepijn doet het goed in de verdediging en werpt zich vol in een schot zodat er geen tegentreffer kan komen. Virgino is snel op links en zet voor maar niemand is snel genoeg om te antwoorden, ja Wieger waarschijnlijk maar die is net gewisseld ;). De concentratie van C3 neemt af en het spel wordt minder. Valentijn maakt de 0-3, met een dan-maar-zo-schot. Ver, hard en doeltreffend. Vlak voor rust is het Ilias die middels een puntertje de 0-4 intikt.

Rust en ranja.

GVAV komt goed uit de kleedkamer, met pit en aanvallend. Op dus naar die dubbele cijfers. Door een foutje van de verdediging van Stadspark krijgt Valentijn de bal netjes in de voetjes en het staat 0-5. Nog 31 minuten te spelen, tijd zat voor al die goals. Julian kan voorzetten naar Justin maar hij schiet naast. De tegenstanders hadden wissels waardoor ze door een blessure met 10 man kwamen te staan. Een schot van Jay gaat naast. Het spel kakt in, de concentratie is er niet, de tegenstanders zijn er ook wel klaar mee alleen de aanhang nog niet, die willen meer zien. Een prachtige steekpass van Jay op Justin kan niet doeltreffend afgesloten worden. In de 20e minuut maakt Virgino de 0-6, nadat hij de bal van Justin had gekregen en hij weer van Julian. Hugo en Mohammed maken het Stadspark lastig om te scoren bij een aanval van de thuisploeg. Toch maken zij de 1-6 na een goede aanval. Het OMG gehalte gaat omhoog want de kansen zijn er wel degelijk alleen worden ze niet afgemaakt. Jammer en dit zal volgende week ook zeker beter moeten want OKVC is dan onze tegenstander. Geen dubbele cijfers maar wel 3 punten!