Coen Los (schot)
67'

C-junioren zaterdag, C3, 2e klasse 14

19 mei 2016 19:00

Donderdagavond, 19.00 uur, lekker weertje, je bent al kampioen, dus je vraagt je dan af: is er nog een missie? Jazeker is die er. Een aantal spelers hebben namelijk nog niet gescoord, dus hoppa….je hebt je missie! Het gaat om Simon, Pepijn en Hugo. Simon en Pepijn beginnen in de spits waar je toch wel de beste kansen hebt om te scoren, zou je zeggen. Toch is het Ilias die in de 8e minuut van ver de 1-0 erin rost. Dan kan het doelpunten festijn beginnen. 4 minuten na de openingstreffer zien we een mooi 1,2-tje tussen Pepijn en Julian waarbij Pepijn zijn allereerste treffer maakt. Op het middenveld zien we mooie combinaties doordat VV Zeester veel ruimte weggeeft. Na een half uur spelen kan ook Simon zijn eerste doelpunt noteren….of eigenlijk maakt hij en noteer ik ;), 3-0. Pepijn krijgt het op zijn heupen want in de 23e minuut heeft hij al zijn tweede op naam, 4-0. Hugo blijft als een scheermes zo scherp, waardoor VV Zeester niks in ons doel krijgt, zelfs geen grassprietje. De 5-0 komt na een goede voorzet van (snelheidsduivel) Virgino op Pepijn, die zowaar zijn 3e erin schiet. Ondanks de makkelijke pot blijven de boys scherp en gaan er vol voor. Rust en Ranja.

Na rust zien we niemand minder dan Wieger in het doel wat inhoudt dat Hugo een ander tenue aanheeft en wel die van spits. Dit tenue is herkenbaar aan de gretigheid van de speler die ‘m draagt en de aantrekkingskracht op de bal. Om het plaatje compleet te maken draagt hij zelfs de aanvoerdersband. Zo’n 3 minuten na aanvang van de tweede helft heeft Virgino de bal er al weer in liggen, 6-0. En dan is het toch echt tijd voor de laatste doelpunt-vrije speler om te scoren. Als Hugo 15 minuten heeft mogen wennen aan zijn nieuwe positie heeft hij maar 2 kansen nodig om het ronde leer in de netten te knallen, 7-0. Virgino zet de score weer op een even getal, 8-0. Patrick brult over het veld dat de boys wel moeten ‘ blijven tikken’, en gelijk heeft ie. Dat maakt het spel leuk om naar te kijken en eigenlijk willen we nog wel wat doelpunten zien. Een mooie aanval via Hugo naar Virgino en terug op Hugo, gaat uiteindelijk na een laatste tikje van Coen over de doellijn, 9-0 dus. Valentijn rond de boel af naar 10 middels een keiharde poeier vanaf een metertje of 14. Julian lijkt de 11e te scoren maar de bal ketst af op de paal, zo voor t voetje van Coen en hiermee zet hij een prachtige einduitslag neer van
11-0.

Ondanks het duidelijke klasse verschil en onze alle-spelers-moeten-hebben-gescoord-missie, bleef VV Zeester sportief doorgaan, hiervoor onze complimenten. De boys mogen aan de patat, en daarmee wordt deze donderdagavond wedstrijd heerlijk afgesloten.