9735AE
GRONINGEN
tel. 050-5410415

De inhaalwedstrijd tegen de buren uit Lewenborg stond vandaag op het programma. Er mocht vandaag om 10.00 worden afgetrapt op het kunstgras van veld 7. Helaas had topscoorder Iker zich afgemeld hij ging heerlijk op vakantie. Alvin en Nariman waren helaas er ook niet , zij werden om 09.00 nog afgemeld. Gelukkig kon Masogbe aansluiten zodat we nog een wissel hadden.

Aan het strijdplan was niks veranderd, want er werd goed gespeeld vorige week. Alleen wou de bal er toen niet in helaas. De wedstrijd begon gelijkwaardig, er waren aan beide kanten kansen, beide ploegen wisten niet te scoren de eerste 6 minuten. Daarna wist Lewenborg 3x het net te vinden , door goed druk te zetten. Alhoewel werden de goals wel makkelijk weggegeven. Er werd dan ook na 12.5 min gerust met een 0-3 achterstand. Masogbe nam het 2e deel van de eerste helft de ploeg bij de hand. Met goed samenspel , en mooie acties wist zij 3x het net te vinden, ook de goed spelende Ismail wist met een droge knal het net te vinden ,en draaide daardoor de uitslag in een 4-3 voorsprong om. Er werd goed als team samen gespeeld, de passes waren goed, en er werd samen druk gezet. De complimenten in de rust waren dan ook verdiend.

De 2e helft was ook een gelijk opgaande strijd, Beide ploegen gaven veel strijd, daardoor ontstonden voor beide ploegen veel kansen. Het was dan ook een wonder te noemen , dat de invalkeepers Samuel en Ismail de 0 wisten te houden de 2e helft. Alhoewel verdiende Lewenborg nog wel een doelpunt, viel hij dit keer aan de goede kant ,en was het geluk een keer aan de zijde van Gvav. Jawad wist de beslissende goal te maken ,en de 5-3 eindstand op het bord te zetten. De opluchting was dan ook groot bij de jongens, toen de wedstrijd eindigde

Het lijkt erop dat de boys van 10-2 in de juiste klasse zijn ingedeeld. Er werd 3x gewonnen met 5-12 , 4-3 en 5-3. En er werd 3x verloren met 14-4 , 7-5 en 4-2. Een paar spannende wedstrijden, waarin verlies en winst dicht bij elkaar zaten, en er zit duidelijk groei in de groep, en hebben plezier. Er word vaak veel strijd geleverd,en aan de bal word het ook steeds wat rustiger en beter.

Ga zo door boys, en nu een verdiende vakantie.