Kooiweg 1
9722BZ
GRONINGEN
tel. 050-5256133

Vandaag mochten de jongens van 10-2 tegen Coendersborg 10-1. Het bleek dat op deze prachtige vroege winterochtend dat Coendersborg alles tot nu toe gewonnen had. Gvav tot nu toe erg wisselvallig er werden 6 wedstrijden gewonnen, en 5 verloren waar een aantal echt niet nodig was geweest.

Dan terug naar vandaag ,Gvav schoot uit de startblokken de eerste helft en mag by far de beste helft tot nu toe genoemd worden. Alle duels werden gewonnen achterin door Malik en Ismail die zich ontwikkeld hebben tot een goed samenwerkend koppel. Met 100 procent inzet haalden zij de spitsen van de tegenstander uit de wedstrijd, en wisten met mooie passes de spitsen te bereiken, met mooie combinaties tussen Iker, Samuel en Adrian en later Alessio, wisten zij 5x het net te vinden. De doelpuntenmachine Iker prikte er 4 in , en de goed spelende Samuel wist een keer het net te vinden. Coendersborg wist 1x het net te vinden en 2x het houtwerk. Jawad verving Nariman op de goal met verve, en straalde de rust uit van een topkeeper.

De 2e helft werd een weerspiegeling van afgelopen paar maand. De jongens vielen terug in oude patronen, maar bleven dit keer verassend bij de les. Het mag gezegd worden dat Coendersborg er alles aan deed om er weer een wedstrijd van te maken. Maar de afstand was dit keer te groot om goed te maken. Coendersborg scoorde 3 mooie goals, en Gvav maakte nog 2 , deze kwamen op naam van Malik en Iker. Maar wat het belangrijkste was , dat er een team bleef staan. Alessio ,Adrian, Jawad, Malik, Samuel, Ismail, Iker mogen trots zijn op hun inzet vandaag,  want er bleef een strijdend team staan. En mogen deze cyclus afsluiten met een 4-7 overwinning.

Korte samenvatting voor de spelers voor na de winterstop.

Nariman: Door omstandigheden veel afwezig, maar als je er bent dan straal je zoveel plezier uit op de goal, daar mogen anderen een voorbeeld aannemen.  Neem het keepen weer iets serieuzer dan maak je weer stappen omhoog!

Alvin: Heeft veel progressie gemaakt, zijn inzet is er altijd, en kan goed ballen afpakken. Blijf werken aan je passing en schot dan komt je eerste goal vanzelf.

Malik: Sloot later aan maar blijkt een echte aanwinst. Heeft in korte tijd grote stappen gemaakt. Altijd 100 procent inzet, van veel onrust naar meer rust aan de bal. Blijf die rust langer vasthouden dan speel je de hele wedstrijd goed.

Adrian: Sloot ook later aan, klein , vaardig, en intelligent een echte aanwinst. Wees minder streng voor jezelf, zo hou je jezelf in de wedstrijd.

Alessio: Dol op scoren, maar grote stappen gemaakt in het overspelen en het strijd leveren. Ga zo door, en hou je focus op het voetballen en niet op andere dingen.

Iker: Ware doelpuntenmachine zowel met links en rechts goed. Prima overzicht over de bal ook. Maar af en toe wat meer arbeid leveren mag best.

Ismail: Een rustige jongen, maar kent geen genade voor zijn tegenstander. Bikkelhard in de duels, en doet geen gekke dingen wat ook een kwaliteit is. Soms wat dromerig, dus blijf bij de les!

Jawad: Een hele goede voetballer en keeper. Prima techniek en goed schot, ziet al veel dingen goed. Je mag wat strenger worden voor jezelf en meer arbeid leveren voor het team zonder de bal.

Samuel: Een echte teamspeler met een goed overzicht, passing en schot ga zo door. Je mag echt harder de duels ingaan en meer je lichaam gebruiken.

Aurelius: traint alleen tot nu toe, heeft een positieve houding , daar kunnen de rest wat van opsteken. Voert zijn taken op de training zonder mokken uit,  en speelt goed samen. Voor wedstrijden mag hij echt nog aan de bak, ben benieuwd.