Bieskemaar 9
9735AE
GRONINGEN
tel. 050-5410415

Na 2 weken geen wedstrijd gespeeld te hebben, mochten de boys van 10-2 spelen tegen de VV Engelbert. Het was een prachtige koele ochtend , en het zonnetje scheen volop. De boys speelden een prima degelijke pot , en zetten deze om in een 9-3 overwinning.

De eerste helft begonnen Nariman en Alessio op de bank, Adrian was vandaag afwezig. Jawad begon op de goal, achterin namen Ismail, Malik, en de goed spelende Alvin plaats. Voorin begonnen topscorer Iker en Samuel.

Toen de posities goed ingenomen waren trokken de boys van 10-2 ten strijde. Iedereen had een mannetje,  en zat er bovenop. Hierdoor ontstonden gelijk kansen voor Iker, Malik, en Samuel. Het bleef een poosje 0-0 , maar na 8 minuten wist Malik prachtig het net te vinden, zijn veeg krulde hoog over de keeper heen 1-0. Niet veel daarna mocht Iker intikken uit de rebound van een schot van Samuel 2-0. De 3-0 werd een ongelukkig eigen doelpunt na een hoge bal van Samuel. Jawad hield de speldenprikjes van engelbert goed uit de goal, dit waren vooral afstandschoten. Ismail mocht  na 16 minuten de 4-0 maken, en Iker prikte er nog twee in door goed druk te zetten als team (6-0). Dit was tevens de ruststand, een prima 1e helft. Er werd vrijwel niks weggegeven door de verdedigers, en er werd voorin goed druk gezet.

De 2e helft begonnen Ismail en Iker op de bank. Daarvoor kwamen Nariman (keeper) en Alessio (spits) in de plaats. Jawad schoof door naar voren in de spits. Het werd iets onzorgvuldige en slordiger de 2e helft. Ook moet gezegd worden dat Engelbert een prima 2e helft speelde. Engelbert kwam al gauw op 6-1, daarna waren voor Jawad en Alessio grote kansen om te scoren, maar de keeper redde telkens fraai. Ze verdienden beide en goal, maar het was weer Iker die Raak prikte , Iker ontpopt zich als een ware goaltjesdief staat vaak op de goede plaats 7-1. Engelbert ging nog voor een goal ,en verdiende deze ook , na een lange haal van de keeper, verloor gvav het duel 7-2. De weer terug in veld gekeerde Ismail, nam het eens op het lopen, hij kapte iemand uit, en met lange passen trok hij na de goal, met een schuiver verschalkte hij de keeper 8-2, een mooie goal. Alessio viel goed in , en werkte hard, maar telkens in de afronding had hij pech. De 9-2 viel nog door de 5e goal van Iker, die ook een prima pot op de mat legde.

Al met al een prima overwinning , die gezien de kansen en slordigheid nog hoger had kunnen uitpakken.