9951TN
WINSUM GN
tel. 0595-441784

9 april : Winsum JO9-2 - GVAV Rapiditas JO9-3

Na 5 mooie wedstrijden te hebben gespeeld en gewonnen stond vandaag de vroege uitwedstrijd tegen Winsum 9-2 op het programma.

Onze boys hadden er erg veel zin in en waren om 8.20 klaar om te starten.

Besloten om dan ook maar 5 minuten eerder te starten zodat ze de energie kwijt konden en niet langer hoefden te wachten.

De eerste paar minuten gaan we gelijk op, maar even daarna komen we op voorsprong dankzij een openingstreffer van Renairo, niet lang daarna scoort Winsum de 1-1 en kort daarop volgend de 2-1.

Het beloofd een spannende pot te gaan worden.

Winsum zet door en scoort nog 2 keer, GVAV geeft te makkelijk de 4-2 weg door 2 aanvallers van Winsum teveel vrijheid te geven, laat deze 2 mannen nou ook nog eens goed het net weten te vinden.

Hierdoor staan we net voor rust 4-2 achter en lopen we achter de feiten aan.

Tijdens de bespreking in de kleedkamer komt het er op neer dat het anders moet en hier stemmen de mannen van GVAV mee in, de opstelling en speelwijze veranderd en vanuit daar proberen we meer druk te zetten op hun verdedigers en we gunnen hun aanvallers geen bal meer en al zeker geen kans om te schieten.

Voorin zat het niet mee in de afronding, we hadden al gelijk kunnen staan, maar in de 2e helft maakt Tom zeer goed af en schiet ons terug in de wedstrijd, 4-3 !! We blijven voetballen en geven Winsum geen ruimte, sterk staaltje coaching vanaf de zijlijn door Lars.

En daar ... een mooie voorzet vanaf links en het is Liam die de gelijkmaker binnen schiet, 4-4 een mooi doelpunt en lekker om te zien dat onze jongens de wedstrijd weten te draaien !

Direct gaat de bal terug naar het midden en gaan de mannen weer klaar staan voor de aftrap, hier valt een overwinning te behalen. GVAV drukt de laatste paar minuten door voor de 4-5, Renairo knalt de bal nog keihard op de lat maar de bal wil er niet meer in.

Een leerzame wedstrijd voor de jongens van GVAV 9-3 Waarbij de 2e helft zeker voor ons was, in de 1e helft moesten we er aan geloven en stonden we niet altijd op de goede plek, deze helft was dan ook voor Winsum.

Eindstand 4-4 voor GVAV 9-3 😊, een leuke en zeker spannende pot om naar te kijken voor de ouders en trainers.