Burg. J.G. Legroweg 30
9761TC
EELDE
tel. 050-3091890

Vandaag mochten de boys van Gvav 10-2 afreizen naar Eelde en spelen tegen het plaatselijke Actief. Op een zonovergoten middag werd iets te laat de weg naar Eelde gevonden. Waardoor er weinig tijd was voor een goede warming up.

Onderweg en afgelopen week bij training werd al gesproken over de 4e overwinning op rij door de jongens van 10-2. Maar op de training werd al veel te makkelijk gedacht en gevoetbald. En zo begonnen de jongens dan ook aan de wedstrijd van Vandaag.  De grote en sterke jongens van Actief die veelal een kop groter waren maakten hier dankbaar gebruik van en maakten binnen 5 minuten al 3 goals. Er werd weer als vanouds naar elkaar gewezen, en het was alweer een poosje geleden dat de jongens op achterstand kwamen. In de rust na de eerste 12 minuten werd hier dan ook over gesproken , want voor de wedstrijd waren de jongens hier al voor gewaarschuwd. Heb plezier samen , en denk vooral niet te makkelijk, en blijf elkaar positief helpen. De 2e 12 minuten waren dan ook veel beter, er werden dan ook goals gemaakt door Alessio en Adrian, helaas maakte Actief ook 1, waar de bal eigenlijk voor Gvav was langs de lijn 4-2.  Een extra dreun maar ook dit hoort ook bij het voetbal.

De tweede helft was erg slordig, iedereen liep overal.  Waardoor de sterke jongens van Actief verder konden uitlopen. Dit werd vooral maar rustig ondergaan, gelukkig bleven de jongens wel strijden, waardoor een nog grotere monsterscore bespaard bleef. Strijder Ismail die mee doet aan de ramadan, mocht nog terecht een doelpuntje mee pikken door zijn inzet. Ook was Alessio nog een paar heel dichtbij een goal, helaas zat het hem niet mee. Samuel en Malik hun schoten gingen over , of werden goed tegen gehouden. Uiteindelijk werd het terecht 12-3 voor Actief. De deksel kwam hard op de neus bij de boys van 10-2, maar dit was blijkbaar weer even nodig , om met beide benen op de grond te staan. Een goede les, om volgende wedstrijd als team weer de hele wedstrijd inzet te leveren , in plaats van naar elkaar te wijzen en veel te makkelijk te denken., want dan verlies je uiteindelijk elke wedstrijd.

Als slot bedanken we Malik en Iker die vandaag voor het team onder de lat stonden. Een niet al te makkelijke taak die naar behoren werd ingevuld. De volgende wedstrijd is onze vaste keeper er vast weer bij, veel beterschap Jawad.