Zilverlaan 10 2
9743RK
GRONINGEN
tel. 050-3137702

Vandaag stond alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. De boys van 10-2 mochten afsluiten bij de toekomstige club Lycurgus van Nariman en Alvin. Zij speelden net als de rest een mooie en goede laatste competitie wedstrijd. Het bleek een waar spektakelstuk die in de 2e helft de kant van Gvav op viel met af en toe prachtige goals en reddingen.

Met aardig wat publiek langs de lijn begonnen Gvav en Lycurgus voortvarend aan de wedstrijd. Beide ploegen kregen in de eerste 12 minuten flinke kansen. Jawad stond weer eens fantastisch te keepen en haalde 4 of 5 ballen er fantastisch uit. Aan de andere kant waren Adrian en Iker beide er 2x vlakbij maar hadden nog geen scherpte in de afronding. Beide ploegen verdienden een goal maar gingen met 0-0 naar de pauze. In de 2e 12 minuten bleek Gvav iets effectiever en scherper, het was Adrian die 10-2 op een 0-1 voorsprong schoot. Hierna was Nariman vlakbij de 0-2 met een fraaie lop, maar zijn bal verdwijnen boven op de lat. Lycurgus bleek ook gevaarlijk met een bal op de lat, en een paar keer naast. Tegen het einde van de 12 minuten mocht Ismail weer eens droog op de goal schieten, zijn schot bleek onhoudbaar en vloog tegen de touwen 0-2. Dit was tevens de ruststand, een spannende 1e helft met veel spektakelstuk aan beide kanten.

Na wat bekers ranja in de rust en wat wisselingen begon de 2e helft. Jawad inmiddels als veldspeler in het veld liet zien ook goed te kunnen voetballen. Binnen no time schoot hij een hattrick tegen de touwen 0-5. Lycurgus begon zwak aan de 2e helft en leek gebroken, want topscoorder Iker en Jawad mochten nog 2 prachtige goals maken 0-7. De laatste 12 minuten werden wat slordiger hierdoor kon Lycurgus nog 2x scoren tegen de goed keepende Nariman. Aan de kant van Gvav was het nog 2x Iker die scoorde. Malik die een lekkere pot in teambelang speelde mocht ook terecht een goal bijschrijven. En op het laatst kon Samuel die ook een prima pot speelde nog 2 goals bijschrijven zodat de einduitslag nog groot uitviel 2-12.

De laatste competitiefase hebben de boys van 10-2 zich flink ontwikkeld met een paar sterke wedstrijden die gewonnen werden. Ga zo door met zijn allen volgend seizoen, en Alvin en Nariman veel plezier gewenst bij Lycurgus en bedankt voor jullie inzet.