Bieskemaar 9
9735AE
GRONINGEN
tel. 050-5410415

Na een lekkere trainingsweek werd er vandaag tegen de leeftijdsgenoten van Zuidlaren gespeeld. Al vaker dit seizoen blijkt dat de tegenstanders vaak een kop groter zijn,  als de jongens van 10-2, maar in het veld is dit vaak niet te merken door de harde strijdlust van 10-2. Vandaag ontbraken Alessio en Adrian door blessures, Eyoub viel de eerste helft goed in , dankjewel hiervoor.

De wedstrijd bleek een spannende vandaag, het lag dicht bij elkaar maar 10-2 van Gvav trok vandaag de wedstrijd terecht over de streep. De openingsgoal was voor 10-2 Samuel wist met een geplaats schot het net vinden. De boys konden hier niet lang van genieten want al snel werd het 1-1. Daarna kreeg Gvav het overwicht en wist met 2 mooie teamgoals uit te lopen naar 3-1, de goals waren van Iker en Eyoub. 10-2 zakte hierna weer in als een kaartenhuis , Zuidlaren kon hierdoor op een 3-4 komen. Gelukkig bleven de boys hierna positief en ging het opzoek naar de gelijkmaker in de inmiddels begonnen 2e helft. Het was Malik die met goed doorzettingsvermogen de 4-4 binnen tikte. Een paar minuten later tikte de goed spelende Iker de 5-4 binnen en stond 10-2 weer op voorsprong. Zuidlaren kwam weer terug tot 5-5, Maar het was weer Iker die 10-2 terecht op voorsprong schoot 6-5. Vanaf de aftrap schoot Zuidlaren geweldig op goal, een fantastische goal werd dit 6-6. De laatste 12 minuten waren inmiddels ingegaan, Jawad ging door als veldspelers,  en Nariman keerde voor een keer terug op de goal en hield met kunst en vliegwerk de 0. Ongeveer 6 voor tijd minuten kreeg Zuidlaren een penalty , deze werd op de boven kant van de lat geleerd. In de counter wist Jawad met een fraaie actie de 7-6 te scoren goed attent gereageerd door het gehele team. Zuidlaren leek even van slag, en met goed overspelen door de aanvallers Samuel, Jawad kwam de bal bij Iker die resoluut de winst binnen schoot 8-6.

Een spannende wedstrijd weer die terecht door de boys van 10-2 over de streep getrokken werd. Er werd als een team gespeeld door elkaar te helpen en positief blijven.

Volgende week wacht alweer de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen met een uitwedstrijd bij Lycurgus.