Bieskemaar 9
9735AE
GRONINGEN
tel. 050-5410415

Na twee weken meivakantie waar op de zaterdag onderlinge wedstrijdjes werden gespeeld met team 10-1 ,2 en 3. Mochten vandaag op een prachtige lente zaterdagochtend een wedstrijd spelen tegen Vako. De tegenstander van Vandaag bleek een sterke, ze hadden alles nog gewonnen tot nu toe, en zaten er fel en gretig bovenop. Gvav 10-2 wisselde hele mooie dingen af met wat mindere, maar speelde al met al een goede leuke wedstrijd. Helaas waren Alessio en Adrian afwezig met blessures, en waren Iker, Malik en Samuel niet geheel fit. Daardoor is de 5-5 einduitslag een terechte en knappe , maar ook tegelijkertijd het eerste gelijkspel van 10-2 dit seizoen.

De eerste 12 minuten bleek dat Vako en Gvav 10-2 aardig aan elkaar gewaagd waren. Er werden veel duels uitgevochten, en Jawad redde vaak fraai en stond een fantastische wedstrijd te keepen. Gvav mistte wat stootkracht voorin ,omdat Iker en Samuel niet geheel fit waren. Malik die vanuit het midden speelde probeerde het maar eens van afstand , en iedereen zag zijn bal in de goal rollen 1-0, behalve de spelleider die tegelijkertijd afsloot voor de eerste 12 minuten. Toevallig was dit de vader van Malik, en hier moest hij eerst even van bijkomen.

Het tweede deel van de eerste helft bleek nog een gekkere te worden. Het was weer Malik die nu zeer fraai scoorde met een mooi schot 2-0. Vako trok daarna toen aan de teugels en maakte dankbaar gebruik van wat misverstanden en te makkelijk denken bij 10-2. Vako scoorde 3x achter elkaar en kwam terecht op een 2-3 voorsprong. De koppies begonnen weer eens te hangen bij 10-2 , en vooral bij Malik die gewisseld wou worden was de emotie hoog. We besloten niet te wisselen , en uit woede schoot Malik gelijk vanaf de aftrap de bal op goal. Door een foutje van de keeper rolde de bal de goal in 3-3. Gelijk bij de volgende aftrap kreeg Nariman de bal voor de voeten , en schoot ook op goed geluk. De bal schoot als een komeet in de goal 4-3. De emoties liepen door elkaar heen, en de boys gingen rusten met een 4-3 voorsprong.

De 3e en 4e 12 minuten werd een titanenstrijd waar Vako er boven op vloog en Gvav vaak antwoorde op de counter. Jawad was vaak een sta in de weg voor de Vako spelers. Vako die meer wissels had, en fitter was kon de 4-3 omdraaien naar een 4-5 voorsprong. Gelukkig ging Ismail steeds beter spelen en nam de ploeg op sleeptouw en schoot zelf knap de 5-5 tegen de touwen. Daarna kreeg Vako een opgelegde kans , de bal vloog over keeper Jawad heen, maar Ismail redde heel knap de bal van de lijn. In de laatste minuut kreeg Iker nog de mogelijkheid maar de kracht ontbrak vanwege de pijn in zijn knie.

Het eerste gelijkspel van het seizoem, met een mix aan emoties.  Knap gedaan boys ondanks alle blessures en pijntjes. Kop omhoog, blijf plezier houden en elkaar positief helpen.