Bieskemaar 9
9735AE
GRONINGEN
tel. 050-5410415

Het merendeel van de selectie JO9-3 heeft 2 weken vakantie gehad waardoor niet iedereen volledig heeft getraind, maar het energie level staat weer op 100% en we zijn weer opgeladen, vandaag mocht er dan ook eindelijk weer aangetreden worden om te doen waar ze goed in zijn, VOETBALLEN.

De mannen van 9-3 zitten in een goede reeks met mooie en goede wedstrijden en zijn al 7 wedstrijden ongeslagen.

Vandaag staat HFC15 ( Hoogkerk ) thuis bij ons op het park op het programma.

De eerste mannen melden zich al om 8 uur bij de blokhut, en om 8.15 staan ze er allemaal, ze hebben er zin in.

Voorbespreking met de trainers in de kleedkamer en op naar het veld voor de warming Up zodat we kunnen starten.

Helaas kregen we gister nog een afmelding van onze topspeler Tom die plots ziek is geworden, volgende keer is die er gewoon weer bij aangezien we zijn inzet en aanwezigheid altijd goed kunnen gebruiken.

We beginnen de wedstrijd sterk en hebben direct balbezit,  Samuel heeft de bal, legt aan en zet GVAV direct op voorsprong, 1-0 !!

Het 2e doelpunt laat niet lang op zich wachten aangezien we direct op zoek gaan naar meer, wat een Schot van Renairo, 2-0 GVAV !

Het beloofd een pot te worden met veel doelpunten.

We zetten door en zijn gebrand om te winnen vandaag, Liam krijgt de bal links achter, kijkt en geeft een lange hoge bal naar voren, Ryan neemt aan en maakt af, waar we op getraind hebben wordt uitgevoerd, kijken wat je kan en dan passen of zelf gaan , 3-0 GVAV !!

We spelen Hoogkerk van links naar rechts voorbij en hebben vrijwel 80% balbezit, Soms komt Hoogkerk er even doorheen maar dit word prefect opgelost door onze verdediging Louis, Bobby en Nout dat staat als een huis !!

Een enkel keer moet onze keeper Sven die meedoet van JO9-5  er aan te pas komen om een bal te stoppen wat die goed kan,  maar in grote lijn heeft Sven weinig te doen vandaag.

Ryan en Renairo doen hun naam als superspitsen eer aan en leggen voor rust nog een paar perfecte ballen in het net, voor de rust staan we met 8-0 voor, daarbij benoem ik graag nog de lange bal van Fabian op Renairo langs de zijlijn die perfect word afgemaakt.

Tijdens de bespreking in de rust krijgen de mannen mee om zo door te gaan aangezien ze heel goed bezig zijn, er wordt goed gepast, er word goed gekeken en wat een wedstrijd spelen ze samen als Team !

Het is dat er een goede keeper op de goal staat bij Hoogkerk die nog aardig wat stopt, anders was de schade nog veel groter geweest

Achterin gaat er even een bal mis en wordt er niet goed weggewerkt, Hoogkerk weet te scoren en het staat 8-1, Geen probleem en kan gebeuren, het doelpunt wordt goed gevierd door Hoogkerk en ook hun hebben een doelpunt gemaakt.

We herstellen snel en "de Messi van GVAV in zijn jongere jaren" Fabian weet uiteraard ook nog het net te vinden in de 2e helft en scoort ook nog een mooi doelpunt.

Laatste 5 minuten is aangebroken, Trainer Lars en Ronald beslissen dat het tijd is om Kai te laten debuteren die staat te popelen om te spelen, Nout is zo aardig om plaats te maken en de wissel is gedaan.

Kai trekt een sprint, krijgt de bal, kijkt, past op Ryan die niet aarzelt ..... Goal !!!! eerste balcontact direct een assist, wat een feest op deze zaterdag.

GVAV JO9-3 - HFC15 JO9-3 eindigt in 10-1 !

Een hele mooie en leuke wedstrijd voor de jongens van GVAV 9-3 die hossend het veld af gaan,  maar ook voor het publiek  en de trainers.