Schilligeham 1 A
9951TN
WINSUM GN
tel. 0595-441784

Beste lezers, helaas heeft het 5de de race met de koploper niet vol kunnen houden. In Winsum werd GVAV afgestraft door de tegenstander die feller begon en na een keepersfout van Ben het eerste doelpunt binnen joeg 1-0. Vervolgens ook nog een speler die van de rand van het strafschopgebied vrij kon schieten en zo was het al 2-0. GVAV kraakte en mocht van geluk spreken dat er niet meer ballen ingingen. Met enkele veranderingen in de posities werd het evenwicht hersteld en werd het een gelijkwaardige wedstrijd. Nu ook GVAV met kansen en hun keeper redde fraai en nog een bal op de lat. Dat waren de gebeurtenissen voor de rust. In de tweede helft hetzelfde beeld met een goed positioneel GVAV en de 2—1 werd gemaakt door Harry. Maar uit een counter werd het zomaar 3—1 en ze speelde toen al met 10 man omdat er een werd uitgestuurd na een zware overtreding op een doorgebroken speler. Weer in de achtervolging en 3—2 door een eigen doelpunt. GVAV rook bloed en een bal weer op de lat. Vervolgens door matig verdedigen een corner waaruit de 4—2 viel. Maar we hielden de druk erop en zowaar Lesley voor de 4—3. Het kon nog en er werden verwoede pogingen gedaan maar het lukte niet. Winsum weer uit een counter in de laatste minuut 5—3. We waren verslagen en dat was de bittere waarheid.
Volgende week de revanche tegen Zeester, komt allen. Met versterking van Ana Carolina. En sterkte aan Daily die met een zware knieblessure uitviel en de komende weken het rustig aan moet doen. Sterkte kerel.