9617AR
HARKSTEDE
tel. 050-4041540

Beste sportvrienden en lezers,
Een klinkende overwinning van het 5de met superieur voetbal waardoor de tegenstander amper een kans heeft gekregen. Nieuw was de tactische vondst van coach Lesley door met 4-4-2 te starten. Met de snelle jongens Lorenzo en Fabrice voorin en Sven als valse rechtsbuiten. Na 1 minuut was het al raak door een heerlijke diepe bal van Harry op Sven die zo kon doorlopen en Fabrice naast zich had en met een tikkie breed liep Fabrice de 0—1 binnen. Nog geen 2 minuten later een aanval waarbij de bal in het strafschopgebied voor de voeten van Sven terecht kwam en hij genadeloos uithaalde 0—2. Wat een start, we konden onze ogen niet geloven. Dat hadden ook een aantal spelers van Groninger Boys die kwamen kijken en zagen dat Harkstede niets had in te brengen. Na 11 minuten werd het 0—3 door Lorenzo na een assistent van Sven en na 21 minuten was het 0—5 door een zuivere hattrick van Lorenzo en nog een assist van Sven. GVAV voetbalde superieur en een sterk bezet middenveld maakte had Harkstede eigenlijk geen goede aanvallen kon opzetten. Yarnick redde als keeper nog bekwaam op een schot van afstand. En dat was het eigenlijk. GVAV had voor de rust nog meer kunnen scoren maar het werd wat slordig. Na de rust een sterk overwicht en rustig en gecontroleerd spel en af en toe een kans of een halve kans. Bekwaam werd de wedstrijd uitgespeeld en verdiend nog de 0—6 van rechtsback Martijn na een heerlijke dribbel van John die niet zelfzuchtig was en het overzicht behield en Martijn de bal kon binnen lopen. (Wat deed hij daar in de spits?) Vervolgens laatste man Rik naar de spits maar helaas voor hem geen goal. Met invallers Rob, Lenny en Thijs bleef GVAV superieur en zo ging de wedstrijd naar het einde met een inmiddels wat broeierige temperatuur. Nog een keer winnen en dan worden we ook nog kampioen. Dit over 2 weken thuis. Zet het in de agenda, wees erbij. Het wordt een feest of een kater, we gaan het zien.