4 oktober 2015 14:00

Scheidsrechter

Werf, F. vd

20151004 – GVAV-Rapiditas speelde vanmiddag met 1-1 gelijk tegen Peize.

In de eerste helft leverden vijf prima kansen geen goal op de voor de Groningers. In de 54e minuut maakt Roy Nijdam de 1-0. Een halve minuut later stond het alweer 1-1 door een goal van Tom van Leijsen.
Volgende week gaat GVAV-Rapiditas op bezoek bij Annen.

Topscorer Ingmar Liezenga was in de eerste helft een plaag voor de defensie van Peize. Viermaal kwam hij vanaf links vrij voor keeper Gertjan Arbeider maar geen enkele keer lukte het hem om een goal te maken. Zijn inzetten gingen al dan niet via de keeper allemaal aan de linkerkant naast het doel. Een scrimmage voor het Peizer-doel kort voor de rust leverde ook al geen treffer op.
Na de rust zorgde Roy Nijdam met een intikkertje voor de 1-0 maar de GVAV-supporters konden maar een halve minuut lang denken dat de tweede thuisoverwinning een hele stap dichterbij was. Ook op het veld stond men nog na te genieten van de goal en zo verloor men Tom van Leijsen uit het oog die geheel ongehinderd in kon koppen (1-1).
In de 72e minuut had David Kruizenga Peize op voorsprong kunnen zetten maar geheel vrijstaand moest hij de bal direct uit de lucht nemen en schoot hij over. Voor het overige zorgden enkele vlagsignalen van de Peizer grensrechter, enkele terecht afgekeurde goals en op hands lijkende situaties in beide strafschopgebieden nog voor enige opwinding in deze overigens zeer sportieve wedstrijd.

GVAV-Rapiditas – Peize 1-1 (0-0)

Scoreverloop: 54. Roy Nijdam 1-0. 55. Tom van Leijsen 1-1
Arbiter: F. van der Werf.
Toeschouwers: 105.
Geel: Tom van Leijsen, Jarco Westerhof (Peize).
Man of the match: Roy Nijdam.
Citaat van de dag: geen.
Opstelling GVAV-Rapiditas: Remco Molenaar, Lars Brouwer, Daniël de Vries, Boyd Kooy, Ramon Nijdam, Dennis Veenstra, Arco Bartelsman, Roy Nijdam, Ingmar Liezenga, Patrick Venema, Rashid Conquet (76. Anne Bandsma).

Overige uitslagen
Noordster – GRC Groningen 1-2. ZNC – Amiticia VMC 2-5. Titan – Dalen 1-1. Helpman – Roden 5-3. Valthermond – Annen 3-1. Groninger Boys – Actief 0-1.