GVAV-Rapiditas 1

Mannen zondag, 1, 2e klasse L

13 maart 2016 14:00

Bierma, D.H.S.

20160313 - Na de 0-3 overwinning op vv Titan kan Gvav Rapiditas met een goed gevoel naar boven kijken.

Na exact 45 minuten stond de teller op 0-0. Ramon Nijdam moest het veld verlaten in de 44e minuut door een blessure wat hij opliep in een duel en dat zag er niet goed uit voor hem waardoor hij gewisseld moest worden. In de tweede helft kreeg Gvav Rapiditas meer grip op de wedstrijd en via Renaldo Renes, Ingmar Liezenga, en Thom Rijzinga kwam de 0-3 eindstand op het bord.
Op 20 maart 2016 speelt Gvav Rapiditas thuis tegen Amicitia.

Voor een wedstrijd op een slecht te bespelen veld werd de bal in de eerste helft door beide partijen bijzonder vaak lang en hoog gespeeld. Er waren in een gelijkwaardige eerste helft dan ook meer paniekmomenten dan uitgespeelde kansen. In de 57e minuut ging Renaldo Renes er vandoor met een mooie actie en scoorde de 0-1.
Op dat moment ging Gvav op jacht en werd er een stuk beter gespeeld dan in de eerste helft wat al snel tot een aantal kansen kwam.
In de 64e minuut kreeg Ingmar Liezenga een mooie kans en schoot dan ook de verdiende 0-2 erin.
vv Titan probeerde na de 0-2 nog druk te zetten op Gvav maar ze kwamen niet echt in het doelgebied van remco Molenaar die vandaag goed keeperswerk leverde mede door de scherpe verdediging van Gvav.
Na een aantal mooie combinatie's zat de kans op nog een goal in de lucht. In de 84e minuut kreeg Thom Rijzinga een afzwaaiende bal in de voeten en zette de stand op een 0-3.

vv Titan - Gvav Rapiditas   0-3(0-0)

Scoreverloop: 57. Renaldo Renes 0-1 64. Ingmar Liezenga 0-2. 84. Thom Rijzinga 0-3
Arbiter: D.H.S. Bierma
Toeschouwers: 74
Geel: Robin Broekema(titan) en Johan Brokaar(gvav)
Man of the Match: Renaldo Renes
Citaat van de Dag: geen
Opstelling Gvav- Rapiditas: Remco Molenaar, Lars Brouwer, Boyd Kooij, Daniel de Vries, Ramon Nijdam(Renaldo Renes), Jaimy Pomstra, Arco Bartelsman, Roy Nijdam, Ingmar Liezenga, Patrick Venema(Thom Rijzinga), Rashid Conquet(Johan Brokaar).
Overige uitslagen: Amicitia - Valthermond 0-1.  Peize - Roden 1-2. Actief - Noordster 2-4.
Grc - Znc 3-2. Annen - Helpman 2-1. Dalen - Groninger Boys 5-3.

Wegens griep van onze vaste verslaggever is dit verslag ingediend door een anonieme verslaggever en is er geen gehaktballen test gedaan.