3e klasse 15

29 september 2018 12:00

Nadat we ruim op tijd aankwamen in Hoogkerk was er nog tijd genoeg om een beetje te trainen en wat rond te tikken. Het weer was heerlijk met veel zon en een graadje of 18.

Instructie

De wedstrijd begon wat onfortuinlijk toe een hoge bal, in de eerste minuut, kansloos over onze keeper het doel in ging.
Het leek even buitenspel maar de grensrecht was onverbiddelijk.
Maar na een minuutje of 2 , was het al weer 1-1 door een fraai frommeldoelpunt. Daarna ging het hard en na 10 minuten spelen vielen er nog snel 2 doelpunten en niet snel daarna weer 2 .
Onze spitsen hadden nog veel meer kansen en na een knap hard schot op de lat was het al weer rust en was de stand 1-4.
De tweede helft telde nog 3 doelpunt , die alle 3 door goed overspel via de zijkanten en daarna terug te brengen naar de spitsen makkelijk het doel wisten te treffen.
De wedstrijd werd afgesloten zoals hij begonnen was met in de laatste minuut een hoge bal over onze keeper.
Samengevat een leuke wedstrijd, en de tweede overwinning op rij.
Op naar het kampioenschap !

Verder nog leuk om te vermelden is dat voor sommige (Els in dit geval) de parkeerplaats bij HFC een klein trauma genoemd mag worden, Gelukkig wist Rene zich om te kopen voor een kop koffie en heeft uiteindelijk de auto op de levensgevaarlijk helling weten te parkeren. En na de wedstrijd heeft Els haar angst diep in de ogen gekeken en is zelf de parkeerplaats weer afgereden , waarvoor hulde !